Ondernemend

Nieuwe MICRA Exclusive Tour komt naar Herwers

Bent u ook zo nieuwsgierig naar de gloednieuwe Nissan MICRA? 

n

Op 1 maart 2017 vanaf 10.00 uur tot 18.00 uur bij Herwers Nissan Deventer, 2 maart 2017 vanaf 10.00 tot 18.00 uur bij Herwers Nissan Apeldoorn en 3 maart 2017 van 10.00 tot 20.00 uur Herwers Nissan Hengelo (Gld.) volledig in het teken van de Nieuwe MICRA Exclusive Tour! U bent dan van harte welkom om als een van de eersten in Nederland de nieuwe Nissan MICRA te bewonderen.

Met ruim 7 miljoen verkochte exemplaren wereldwijd, staat de vijfde generatie MICRA nu in de startblokken om de wereld opnieuw te veroveren. De nieuwe Nissan MICRA is langer en breder dan ooit tevoren. Met zijn gedurfde design, strak gestroomlijnde exterieur,
toonaangevende technologieën in zijn klasse en uitstekende behendigheid tijdens iedere rit, biedt de Nissan MICRA een inspirerende rijervaring. 
Herwerks nodigt u graag uit voor de exclusieve voorpremière van de nieuwe Nissan MICRA. Tijdens de nieuwe MICRA Exclusive Tour is er uitgebreid gelegenheid om kennis te maken met de nieuwe MICRA. Voor de snelle particuliere en zakelijke kopers heeft Herwers een spectaculaire actie.
Wie voor 31 maart een MICRA met BOSE® Personal® Audiosysteem (optioneel op ACENTA & N-CONNECTA, standaard op TEKNA) bestelt, kan thuis alvast genieten van het prachtige BOSE geluid via het BOSE Wave® SoundTouch® IV systeem ter waarde van € 799,-. De nieuwe Nissan MICRA is leverbaar vanaf € 15.190, – inclusief BTW, BPM en afleverkosten.