Ondernemend

Nieuwe coachingspraktijk in Harfsen

Vanaf 1 september is Harfsen een nieuwe coachingspraktijk rijker “Esther Evers Coaching, Reading & Healing”. Esther heeft zich onlangs gevestigd in Harfsen en naast de praktijk die zij heeft in Coaching, Reading & Healing start ze in Harfsen ook met jongerencoaching.

“Ik ben vorig jaar in Deventer begonnen met mijn eigen praktijk in Coaching, Reading & Healing. Ik werk vanuit het sjamanisme. Het sjamanisme is een natuurreligie en helpt mensen om dichterbij zichzelf, hun intuïtie en de natuur te komen. Het mooie van deze manier van werken is, dat je in korte tijd echt een verandering kunt realiseren” vertelt de eigenaresse.

Daarnaast start ze in Harfsen ook met jongerencoaching.
“Ik merkte dat jongeren een speciaal plekje in mijn hart hebben, met name omdat de druk soms hoog is voor de jongeren en het uitdagend voor ze is om dan bij zichzelf te blijven” vertelt Esther. “Daarom heb ik een besloten om een opleiding tot jongerencoach te volgen.” Dat diploma is inmiddels behaald en daarom wil ik nu ook starten met het helpen van jongeren. Esther vertelt dat ze voor jongeren een heel eigen aanpak heeft ontwikkelt. “Bij mij is een gesprek nooit zomaar een gesprek. Afhankelijk van waar de jongere tegen aanloopt, wordt de sessie daarop ingericht op een manier die bij de jongere past. Denk bijvoorbeeld aan een creatieve sessie of een wandeling in het bos.”

Stilzitten doet Esther naast het opstarten van haar eigen ondernemingen niet. Inmiddels is ze begonnen met de opleiding tot Hooggevoeligheidsdeskundige, om zo nog meer mensen kundig te kunnen begeleiden.

Nieuwsgierig geworden?

Kijk dan eens op www.estherevers.nl of op www.ee-jongerencoaching.nl voor meer informatie.