Ondernemend

NederWoon en Daniël van Bussel bundelen krachten om nieuwe bedrijfsmakelaardij te lanceren

NederWoon, een bekende naam in woningverhuur, vastgoedbeheer en -advies, kondigt met trots een strategische samenwerking aan met Register makelaar en taxateur Daniël van Bussel. Samen hebben ze de handen ineengeslagen om een nieuw bedrijf voor commercieel vastgoed te lanceren dat zich richt op transacties, taxaties, verduurzaming en vastgoedmanagement.

Met een gezamenlijke visie om een unieke en allesomvattende service aan te bieden aan de vastgoedmarkt, is dit partnerschap een veelbelovende stap voorwaarts in de sector.

Eén Loket voor Jouw Vastgoedbehoeften

NederRealEstate biedt een totaalpakket van commerciële vastgoeddiensten, waarbij klanten toegang hebben tot alles wat ze nodig hebben voor hun vastgoedstrategie op één plek.

Transacties – Bedrijfsmakelaardij

Binnen de bedrijfsmakelaardij bieden zij een breed scala aan professionele diensten voor zakelijke vastgoedbehoeften. Hun expertise omvat begeleiding bij aan- en verkooptransacties, het faciliteren van aan- en verhuurtransacties, en het verstrekken van waardevol advies en inzichten in de commerciële vastgoedmarkt.

Taxaties

Met specialisatie in het taxeren van commercieel vastgoed, biedt NederValuations betrouwbare, objectieve en goed onderbouwde waarderingen die klanten helpen bij financiering, transacties, jaarrekeningen en diverse andere zakelijke doeleinden.

Verduurzaming

Het nieuwe bedrijf zal eigenaren van residentieel en commercieel vastgoed helpen met het verbeteren van hun energielabels. Duurzaamheid staat hoog op de agenda, en zij zullen klanten begeleiden volgens een gedegen plan voor duurzame huisvesting dat helpt om daadwerkelijk in actie te komen.

Vastgoedmanagement

NederRealEstate zal met een frisse blik naar vastgoedbeleggingen kijken, waarbij ze zich afvragen of zaken niet slimmer, beter of sneller kunnen. Klanten kunnen rekenen op persoonlijke en online ondersteuning, waardoor ze grip en controle behouden en profiteren van de expertise van een eigen vastgoedteam.

Toewijding aan Resultaten en Klanttevredenheid

De nieuwe onderneming, opgericht door NederWoon en Daniël van Bussel, benadrukt hun toewijding aan het behalen van de doelen van hun opdrachtgevers. Ze combineren expertise en uitgebreid netwerk met lokale marktkennis om deze doelen te begrijpen en te realiseren.

Over NederWoon en Daniël van Bussel

NederWoon is een gevestigde naam in de vastgoedsector, met uitgebreide ervaring in woningverhuur, vastgoedbeheer en vve-beheer. Daniël van Bussel is een Register-makelaar en Register-taxateur met uitgebreide kennis van de vastgoedmarkt. NederRealEstate en NederValuations zijn aangesloten bij Vastgoedpro, NRVT, VastgoedCert en CEPI.

Voor meer informatie over NederRealEstate en NederValuations, kunt u terecht op de website www.nederrealestate.nl.