Ondernemend

Met Fusselastic-steunzolennloopt u weer als vanouds

STEDENDRIEHOEK – Oudere mensen krijgen vaak allerlei vervelende lichamelijke klachten, zoals bijvoorbeeld hielspoor, hallux valgus, (lage) rugklachten, schouderklachten, nekklachten, knieklachten, platvoeten, diabetische voet, brandende voeten, vermoeide benen, holle voeten, spreidvoeten, kramp in de kuiten of artrose. Dit komt mede omdat veel mensen na verloop van tijd niet meer 100% rechtop lopen. Fusselastic-steunzolen kunnen uw klachten mogelijk verminderen.

Fusselastic is een van origine Duitse onderneming die meer dan 30 jaar bestaat. Fusselastic levert op maat gemaakte steunzolen die, op natuurwetenschappelijke basis, de voet echte hulp bieden. Het concept van de Fusselastic-steunzolen is gepatenteerd in Europa en de USA. Meer dan 200.000 mensen vonden er al baat bij. Om de perfecte pasvorm van Fusselastic te garanderen, wordt een individuele voetmeting gedaan. Fusselastic is slechts één millimeter dik en kan in al uw schoenen gedragen worden, zelfs in open schoenen. De Fusselastic-steunzolen nemen de natuurgetrouwe driepuntsvering over zodat u weer 100% rechtop loopt en ze ondersteunen de terugloop van het bloed naar het hart. Uw voeten krijgen hun functie, het balansvermogen, de spiertraining en de schokbrekende elasticiteit stapsgewijs weer terug.
Fusselastic heeft een landelijk netwerk van consulenten die graag een geheel vrijblijvende voetmeting doen bij u thuis. U kunt dan tevens Fusselastic-modelsteunzolen thuis in uw eigen schoenen uitproberen en direct ervaren of Fusselastic uw klachten helpt te verminderen. Tijdens het bezoek wordt er bij u tevens een persoonlijke voetafdruk gemaakt, zodat de drukpunten zichtbaar worden die de klachten veroorzaken. Ook krijgt u een persoonlijk en deskundig advies van de consulent van Fusselastic. Omdat elke voet uniek is, worden Fusselastic-steunzolen altijd volledig op maat gefabriceerd.

De Fusselastic-steunzolen worden voornamelijk gebruikt door mensen die last hebben van hielspoor, hallux valgus, (lage) rugklachten, knieklachten, schouderklachten, nekklachten, platvoeten, diabetische voet, brandende voeten, vermoeide benen, holle voeten, spreidvoeten, kramp in de kuiten en artrose. Fusselastic heeft zeer goede resultaten bij het verlichten van de pijn op de diverse plekken. Via de website www.fusselastic.nl is een brochure aan te vragen of een afspraak te maken voor een gratis voetmeting. Fusselastic is telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren op 053-8200810.