Ondernemend

Max Verstappen auto bij de jumbo in Eerbeek trekt veel bekijks

Foto: Persbureau LDGFotografie

Foto: Persbureau LDGFotografie

Foto: Persbureau LDGFotografie

EERBEEK – Wie zich vandaag in de omgeving van de Jumbo in Eerbeek bevond kan het niet zijn ontgaan, de vele borden, vlaggen en een heuse Formule 1 auto van Max Verstappen.

De formule 1 auto van Max verstappen stond vandaag opgesteld in een heuse pitbox, de auto was van tien tot half 5 te bewonderen.

Naast de aanwezigheid van de Formule 1 auto was er nog meer te doen, voor de kinderen was er de mogelijkheid om een rondje te rijden in een op afstand bestuurbare auto, ook konden de kinderen op een nagebouwd podium met een finishvlag zwaaien, hier werd veel gebruik van gemaakt door de ouders om hier een mooie foto van te maken.

Voor de wat oudere jeugd was er de mogelijkheid om in een speciale stoel een race te rijden waarbij de speler zelf een stuur en gaspedalen bediende.

Ook was er de mogelijkheid om bij een andere formule 1 auto een pitstop uit te voeren door middel van het verwisselen van de wielen zoals dat in een pitstraat ook gaat, zowel jong als oud maakte van deze mogelijkheid gebruik, hiervan werd de tijd opgenomen, de tien snelste deelnemers konden een leuke prijs tegemoet zien.

Naast al deze activiteiten konden geïnteresseerden ook nog een rondje meerijden in een heuse safety/medical car.

De actie trok de gehele dag enkele honderden bezoekers.