Ondernemend

Kantoorartikelen, boeken en meer: bestel het vanuit huis of kantoor!

U heeft nieuwe kantoorspullen nodig, gaat u dan naar de boekhandel in de buurt? Of bestelt u deze online? Online kantoorartikelen bestellen gaat makkelijk en vlug en kan vanaf elke computer of mobiel apparaat, waar u ook bent. Naast kantoorartikelen vindt u in de webshop van Stumpel ook boeken, hobbyartikelen, facilitaire artikelen en elektronica. Of wat dacht u van nieuwe schoolspullen voor de kinderen? Doordat we ons al een lange tijd op de markt begeven, hebben wij een uitgebreid en nauwkeurig samengesteld online assortiment. Talloze grote en kleine bedrijven, instellingen, overheden en particulieren bestellen hun kantoorbenodigdheden al online.

Familiebedrijf
Stumpel.nl is opgericht in 1880 en bestaat dus al meer dan 135 jaar. Stumpel is vanaf de oprichting tot op heden in handen van de familie Stumpel. Momenteel voert de vierde en vijfde generatie de dagelijkse leiding. Onze unieke eigenschap is dat we zowel de particuliere markt als wel de zakelijke markt bedienen met onze boeken en kantoorartikelen, zowel online als in fysieke winkels. In Noord-Holland zijn wij een echt begrip, maar onze klanten komen uit heel Nederland. Ook bij u in Apeldoorn, Deventer en Zutphen leveren wij onze artikelen snel.

 

Uitgebreid online assortiment
Schrijfwaren, printpapier, brievenbakken en perforators, wij hebben alle denkbare kantoorartikelen in huis. U vindt bij ons kantoorartikelen van alle topmerken zoals Atlanta, Leitz, Bic en Sharp. Daarnaast zijn wij natuurlijk ook de vertrouwde boekhandel. Een nieuwe kalender nodig? Of wilt u gaan beginnen met handletteren? Ook voor teken- en schilder liefhebbers hebben wij alle benodigdheden in huis. Ook schoolspullen en agenda’s hebben wij in overvloed. Ons online assortiment is zo breed, dat u altijd wel vindt wat u zoekt.

 

Heerlijk lezen met een eBook
Het zijn weer de donkere dagen voor Kerstmis. De dagen zijn kort en buiten is het koud. Dan is het toch heerlijk om op de bank weg te kruipen met een boek of een eBook. Bent u door alle titels heen? Bestel dan nieuwe titels eenvoudig online. Steeds meer boeken zijn digitaal te leveren. Stumpel biedt u via de webshop de nieuwste titels aan. U kunt bij ons terecht voor alle genres zoals thrillers, fantasy, sportboeken, studieboeken, kookboeken en nog veel meer. Weet u niet welk boek u moet kiezen? Neemt u dan eens een kijkje in de boeken top 10 of de bestseller 60. Hier vindt u de tien populairste boeken van dit moment en de zestig best verkochte boeken gezien over 900 boekhandels in Nederland.

 

Voordelen van online bestellen
Makkelijk en eenvoudig en in een paar klikken bestelt u wat u nodig heeft. Dit kan uit de ruim 150.000 artikelen die wij aanbieden in onze webshop. In de zoekbalk bovenaan kunt u alle gewenste producten opzoeken, gewoon op productnaam, maar ook op merk. Als u de bestelling voor 17:00 uur plaatst, wordt deze meestal de volgende dag al bezorgd. Zo beschikt u snel over de kantoorartikelen, uw favoriete thriller of bijvoorbeeld het hobbymateriaal voor handlettering, tekenen of schilderen.