Ondernemend

Ideaal klimaat en zicht in elke ruimte

In Nederland is het weer nog wel eens een verrassing. Hoewel we vaak blij zijn met de zon, kan deze ook wel eens lastig zijn. Een heldere winterdag, zomerse warmte… het zijn twee uitersten waarbij de zon een rol speelt. A. van der Molen Zonweringen, gevestigd in Deventer, biedt de oplossing, zowel aan bedrijven als particulieren. Sinds 1952 houdt dit bedrijf zich uitsluitend bezig met de levering en montage van diverse soorten binnen- en buitenzonweringen.

“Doordat wij volledig gespecialiseerd zijn in dit werk, hebben wij alle kennis om de juiste producten te leveren en daarbij vooral ook voor een goede montage te zorgen”, vertelt Bert van der Molen. “Wij weten als geen ander de voor- en nadelen van elk type zonwering en kunnen dan ook – afhankelijk van de specifieke situatie – het beste advies geven.”

A. van der Molen levert jaloezieën, markiezen, knikarmschermen, uitvalschermen, terrasoverkappingen, rolgordijnen, rolluiken, screens en horren. Soms blijkt vervanging van producten niet direct nodig, ondanks dat klanten hier vaak aan denken. “Wij bekijken altijd de situatie ter plekke en vaak blijkt dat reparatie heel goed mogelijk is, zoals het doek dat vaak heel goed kan worden vervangen. Als het frame nog goed is, kan dit vaak nog heel lang mee. Met een nieuw doek ziet alles er weer als nieuw uit. Dit is typerend voor onze werkwijze. Wij kennen geen standaardwerk, alles bij ons is maatwerk.” Doordat er veel aandacht wordt besteed aan nieuwe ontwikkelingen en innovaties heeft het bedrijf veel kennis, maar daarnaast heeft het ook goede afspraken met leveranciers, iets waar klanten ook van profiteren. “Voor de raambekleding, zoals rolgordijnen en jaloezieën werken wij met Erfal, sterker nog… wij zijn de enige dealer van dit merk in Deventer. Met een eigen fabriek in het oosten van Duitsland heeft Erfal korte levertijden – 1 a 2 weken – en de producten zijn van erg hoge kwaliteit. Dit is echt zonwering op maat.” Een ander merk dat A. van der Molen Zonweringen levert is SunFolie, een lokaal merk. “De producten worden in Deventer gemaakt. Een koel kantoor, of andere ruimte, met goed doorzicht naar buiten; SunFolie zorgt met geavanceerde daglichtfiltersystemen voor een optimaal zicht en klimaat in de ruimte.”

Grote projecten in de portfolio
Dankzij de lange staat van dienst heeft A. van der Molen Zonweringen een grote klantenkring opgebouwd, bestaande uit veel particulieren klanten, maar ook bedrijven zoals Carinova, Woonstichting Eigen Bouw, Dille en Kamille (landelijk) en zijn er diverse projecten verzorgd zoals de zonweringen aan Pothoofd en de flats van Eigen Bouw aan de Rembrandtkade en de Moreelsestraat. Bent u op zoek naar de ideale zonwering, terrasoverkapping of ander product van dit door de wol geverfde bedrijf? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Holterweg 8a
7418 EB Deventer
T 0570-622070
E info@avandermolen.nl 
W www.avandermolen.nl