Ondernemend

Horen zoals de natuur het bedoeld heeft

Aan de Molenweg in Twello is HoortoestelWinkel gevestigd. Eigenaar Ed Dellink heeft ruime ervaring in de hoorbranche en weet daardoor als geen ander klanten van een goed advies te voorzien. Met altijd de laatste innovaties in huis als het gaat om hoortoestellen uit het midden- en hoogsegment, zijn klanten hier aan het juiste adres.

Nieuw in de assortiment zijn de hoortoestellen van Signia Xperience. Deze hightech-toestellen zijn geproduceerd volgens de nieuwste technologische inzichten. “Deze hoortoestellen begrijpen de gebruiker en ‘bewegen’ als het ware met hem of haar mee. Het volledige geluidsbeeld wordt gescand en verwerkt, zodat het geluid helder en gedetailleerd is, zelfs in de meest luidruchtige situaties.”

YourSound-technologie
De optimale werking zit in de YourSound technologie. De bewegings- en akoestische sensoren meten meer geluidsaspecten dan ooit tevoren. Bovendien meten ze hoe bewegingen van de drager het geluid beïnvloeden. “Deze techniek zorgt ervoor dat dragers het ‘makkelijker’ vinden om een gesprek te volgen en meer geluidscomfort ervaren.” De nieuwe serie van Signia kent nog meer voordelen. Zo combineren de toestellen een werkelijk persoonlijke hoorbeleving en Bluetooth connectiviteit in een aantrekkelijk modern design. Het slanke toestel met haar ronde vormen en fraaie afwerking heeft een hoogwaardige uitstraling. Bijkomend voordeel is dat het toestel oplaadbaar is.

Signia-app
“Deze hoortoestellen werken met behulp van de Signia app. Met deze app, die eenvoudig en handig te bedienen is voor iedereen, kun je zelfs de richting waaruit je het geluid wilt laten komen bepalen. Dit zorgt voor een hoger hoorcomfort, vooral in drukke ruimten.”

Wie meer informatie over hoortoestellen wil, kan altijd vrijblijvend een afspraak maken bij HoortoestelWinkel in Twello. “Wij – als audicien – kunnen met behulp van een gehoortest, de informatie over de gehoorproblemen en het beschikbare budget, het meest geschikte hoortoestel selecteren. Daarbij krijgt de klant uiteraard goede, duidelijke en transparante informatie over alles wat er bij de aanschaf en het gebruik van hoortoestellen komt kijken.”

De audicien zorgt tevens voor een optimale afstelling van de hoortoestellen. Dat begint met een basisinstelling; daarna volgt de bijstelling in de proefperiode. Ed adviseert cliënten daarom goed bij te houden en op te schrijven wat ze ervaren tijdens deze proefperiode. “Probeer zoveel mogelijk uit in verschillende situaties en maak ons kenbaar wat goed en wat niet goed gaat. Wij kunnen daarop inspelen en de afstelling aanpassen voor optimaal hoorgenot.”

Openingstijden: dinsdag, woensdag en vrijdag van 09:30 tot 17:00 uur en op donderdag van 09:30 tot 19:00 uur.


Molenstraat 17A
7391 AA Twello
T 0571-280123
E info@hoortoestelwinkel.nl
W www.hoortoestelwinkel.nl