Ondernemend

Hoe tel je kaarten bij poker?

Leren kaarten tellen in poker is iets dat tijd en geduld kost. Het wordt als meer voorkomend beschouwd bij Blackjack. Het kan echter ook werken in poker, wat we in deze blog zullen bespreken. Kaarten tellen bij poker is complex, en als je bekend bent met het tellen van kaarten bij Blackjack, moet je weten dat het tellen van kaarten bij poker anders is, maar even effectief kan zijn. Gebruik daarom dit artikel als je bij poker kaarten wilt tellen! 

Je vindt veel verschillende soorten poker bij je favoriete online minimum deposit casinos, maar wat is pokerequity? Het is slechts je kans om je hand te winnen als het geld all-in is. Het wordt berekend door de procentuele kans om je hand te winnen toe te passen op het totale bedrag in de pot. Als je begrijpt wat er om je heen gebeurt, kun je een betere pokerspeler worden, wat inhoudt dat je je vermogen moet berekenen. Als je tegenstander de betere hand heeft en je hebt de flop bereikt, is het tijd om je equity te berekenen, want niet alles is verloren. Je hebt nog steeds een kans om de pot te winnen.

Equity wordt niet berekend op de river. Als er geen kaarten meer worden gedeeld en je geen andere kansen hebt om je hand te verbeteren, druk je je kansen om die hand te winnen uit als een percentage. Laten we zeggen dat een Ah en Kh het opnemen tegen een 5h en 5k, en dat ze all-in gingen voor de flop. De 5h en 5k zouden de hoogste equity hebben. Het is altijd beter om een ​​paar te hebben als je all-in bent. Je kunt op internet equity-calculators vinden om je te helpen.

Kaarten tellen in Texas Holdem Poker is een optie, mits je eerst weet hoe je poker moet spelen . Als je een beginnende pokerspeler bent, raden we je aan de kneepjes van het vak te leren voordat je verzandt in het tellen van kaarten. Als je eenmaal de basis kent, kun je de bal aan het rollen krijgen. Als je een hand hebt in poker en naar de flop kijkt, moet je beslissingen gaan nemen. Je moet beslissen of je doorgaat met spelen op basis van wat je tegenstanders doen. Je moet snel denken; ga je callen, raisen of folden, en dat is waar je vaardigheden als kaarten tellen goed van pas komen.

Je zult je equity en de equity van je medespelers moeten berekenen om een ​​winstgevende beslissing te nemen bij je volgende zet. Het draait allemaal om vooruitdenken. Je kunt een strategisch voordeel behalen ten opzichte van je spelers als je een bepaalde kaart hebt. Als je bijvoorbeeld een kaart hebt, kunnen er maar meerdere pokerhandcombinaties met die kaart worden gemaakt. Als je een Ah en een Kk hebt en op het bord staat Jh, 9h, 6h, 5s en 3k, kan je tegenstander geen Ace-flush maken omdat jij de kaart hebt die hij nodig heeft, de Harten Aas. En dat is kaarten tellen in poker!