Ondernemend

Hoe stel je een beige keuken samen?

Beige is een kleur die momenteel voor het interieur enorm populair is. Ook in de keuken zien we steeds vaker dat er gekozen wordt voor beige. Het is een vrij neutrale kleur waar je vrijwel alle kanten mee op kunt. Een ideale keukenkleur dus. Wil je graag weten hoe je een beige keuken samenstelt? Lees dan snel verder.

Kenmerken beige keuken

De kleur beige kenmerkt zich door de zachte en minimalistische uitstraling. Met een beige keuken creëer je dus een kalme en ontspannen ruimte. Je kunt de kleur met vele andere kleuren combineren, denk aan zwart, wit of andere zandkleuren, waardoor het een hele veelzijdige kleur is. Zo kun je een beige keuken dus helemaal aanpassen aan de keukenstijl die jij voor ogen hebt.

Mogelijkheden beige keuken

Beige kun je op verschillende manieren toepassen in de keuken. Een van de meest voorkomende keuzes, zijn beige fronten. Hiermee weet je zeker dat je de keuken een zachte uitstraling geeft. Je kunt de beige fronten combineren met een ander kleur blad, zoals wit of zwart. Maar als je echt voor een minimalistische uitstraling wil gaan, dan kun je ook kiezen voor zowel beige fronten als een beige werkblad. Een beige werkblad combineren met een andere kleur fronten kan natuurlijk ook! Er zijn dus verschillende combinaties mogelijk bij het samenstellen van beige keukens.

Samenstellen beige keuken

Een keuken samenstellen kan best een lastige opgave zijn, de keuze is reuze! Een van de eerste keuzes die je maakt, is welke kleur de keuken moet krijgen. Je hebt dus al besloten dat je voor beige wil gaan, de volgende stap is kiezen hoe je de kleur wil toepassen. Nadat je dit hebt gedaan kun je daar eventuele andere kleuren en de materialen bij uitzoeken. Ga je bijvoorbeeld voor een kunststoffen, granieten of composieten werkblad? Als laatste kun je de kleur van de kraan, spoelbak en eventuele grepen uitzoeken. Daarmee maak je de keuken namelijk helemaal af.

Deskundig advies voor jouw beige keuken

Weet je zeker dat jouw nieuwe keuken een beige kleur moet gaan krijgen? Kom dan eens naar een van onze Kitchen4All winkels. Je vindt daar verschillende keukenopstellingen, met diverse stijlen, kleuren en materialen. Zo kun je in alle rust rondkijken en je laten inspireren. Heb je genoeg inspiratie opgedaan en zou je graag advies willen over jouw nieuwe keuken? Onze adviseurs voorzien je graag van advies en helpen je met het samenstellen van je nieuwe keuken!