Ondernemend

Hoe kan ik de beste bookmakers in Nederland vinden?

Het online wedden op verschillende sporten is dankzij de opkomst van internet ontzettend toegenomen. Ook bij de Nederlandse voetbal- of gokliefhebbers is het een populaire vorm van entertainment. Het aanbod is dan ook groot en er is veel om uit te kiezen. Wat is nu eigenlijk de beste manier om een bookmaker uit te kiezen?

De betrouwbaarheid en de mogelijkheden

In Nederland zijn er dus een behoorlijk aantal bookmakers die door de jaren heen naam gemaakt hebben. Zo heb je bijvoorbeeld Unibet, Bet365 of TOTO. Dit zijn allemaal betrouwbare websites die gelicenseerd en gereguleerd zijn door de Nederlandse Kansspelautoriteit. Ook minder bekende namen in Nederland, zoals LeoVegas en Jacks, zijn legaal in Nederland en hebben vooral in het buitenland al veel naamsbekendheid opgedaan door hun mogelijkheden. Zo bieden al deze bookmakers een groot aantal sporten aan waarop ingezet kan worden. Elke bookmaker heeft ook een eigen bonus om spelers te verwelkomen, zoals bijvoorbeeld de Unibet promotie.

Recensies en ervaringen

Naast de betrouwbaarheid, die dus achterhaald kan worden door een licentie van de Nederlandse kansspelautoriteit, kunnen ook recensies en ervaringen van (oud-)spelers belangrijk zijn. In Nederland zijn er veel mensen die al eens gebruik hebben gemaakt van een bepaalde bookmaker. Deze ervaringen kunnen positief of negatief zijn en kunnen jouw keuze voor een bookmaker beïnvloeden. Ook kan het zijn dat vrienden of familie die dicht bij jou staan al eens gespeeld hebben bij een bepaalde bookmaker en hier dus ook een bepaalde ervaring mee hebben.

Al met al is het belangrijk om voordat je begint met wedden bij een bookmaker goed onderzoek doet naar de betreffende bookmaker. Er zijn een aantal zeer betrouwbare en bekende bookmakers die legaal zijn in Nederland. Toch worden er ook zeker illegale bookmakers online aangeboden en wanneer je besluit om je hierbij aan te melden ben je zelf ook illegaal bezig. Kijk dus goed of de bookmaker beschikt over de licenties van de Nederlandse Kansspelautoriteit.