Ondernemend

Het visitekaartje voor je bedrijf

Wat jaren geleden begon in een klein atelier, is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf dat zijn klanten over de hele wereld voorziet van een sfeervolle aankleding. En dit zijn zeker niet alleen bloemen en planten. Meesterlijk Geschikt helpt bedrijven een volledig concept neer te zetten. Diverse grote spelers op de markt maken gebruik van de vakkennis en kwaliteit van Miranda ter Voorde en haar team.

Zo worden de winkels van Rituals, wereldwijd, voorzien van onder andere de bloesembomen van het Apeldoornse bedrijf. Ook Cosmo Kappers, Kwalitaria, ABN Amro en lokale bedrijven waaronder Oxener, City Shoebox, Romijn en het Gelredome hebben gekozen voor Meesterlijk Geschikt.

Van bloemetje op de balie tot een totaalconcept
Miranda: “Een bedrijf bepaalt zelf in hoeverre wij meedenken met het concept. De uitstraling van een bedrijf is natuurlijk wel het visitekaartje naar je klanten toe, dus het is logisch dat veel bedrijven dit in orde willen hebben. Denk alleen al aan het boeket op de balie of receptie. Dit is ‘je welkom’, de eerste indruk naar klanten toe. Onze kracht is dat wij net even anders zijn in onze denkwijze. Daarbij maken wij veelvuldig gebruik van ons grote netwerk en een aantal eigenzinnige leveranciers, die net zo creatief zijn als wij. Zo kunnen wij bedrijven volledig ontzorgen, met altijd weer iets speciaals. Of het gaat om een boeket op de balie, feesten, verjaardagen of evenementen; wij verzorgen het volledig, tot aan alle accessoires toe.”

Natuurlijke materialen en hoogwaardig zijde
MG Flowers & More, zoals de volledige naam luidt, werkt met verse bloemen, maar ook veel met hoogwaardige zijde. “Wij werken vooral business to business, waarbij we de zaak kunnen aankleden met natuurlijk materiaal of met zijde. Ons team houdt zich bezig met conceptontwikkeling, bezoekt en ontvangt klanten en we maken de stukken in ons atelier of, als ze groter zijn dan drie meter, op de betreffende locatie.” Om dit hoge niveau te kunnen leveren werkt Miranda met een vast team, allemaal vakmensen. “Maar ook mijn netwerk van bloemisten in het land, waarmee ik samenwerk, moet hetzelfde ambachtelijke niveau hebben. Alleen op die manier kunnen wij meedenken met onze klanten en ze van de hoogst mogelijke kwaliteit voorzien.”

Ook voor particulieren
Hoewel Meesterlijk Geschikt vooral met bedrijven werkt, kunnen particulieren hier zeker ook terecht. Zo kun je je bruiloft een echt sprookje laten worden met de aankleding van MG.

 

Laan van de Leeuw 46
7324 BD Apeldoorn
T 055-3604541
E info@meesterlijkgeschikt.nl
W www.meesterlijkgeschikt.nl