Ondernemend

‘Het is in feite een nieuwe computer’

Op donderdag 28 november organiseert Garant Opticien Audicien een Widex EVOKE™ demonstratiedag. Dit hoortoestel is het eerste echt intelligente hoortoestel ter wereld die volledig automatisch werkt, maar het ook mogelijk maakt om op ieder moment het hoortoestel zelf naar wens bij te stellen.

Widex is de eerste fabrikant die Machine Learning toepast in een hoortoestel. Dit houdt in dat het toestel data opslaat in de cloud en dit anoniem deelt met de technici van Widex. Zo herkent de Widex EVOKE™ steeds meer luisteromstandigheden. “Het is in feite een nieuwe computer”, vertelt eigenaar Nico van Marle. “Widex update hem regelmatig naar de nieuwste inzichten. Het apparaat past zich volautomatisch aan verschillende geluidsomgeving aan. U merkt het niet, maar profiteert er wel van.”

Bij het hoortoestel zit een uitgebreide app. U kunt hierbij zelf aangeven wat u fijn vindt of niet en dat onthoudt hij. U hoeft dus niet meer naar de audicien voor de kleine aanpassingen. Het hoortoestel is voor alle leeftijden en van zwaar tot licht gehoorverlies. Er is een grote en kleine uitvoering. Audicien Simon Blom vertelt: “De Widex EVOKE™ heeft een unieke sound. Terwijl de meeste hoortoestellen zich richten op alleen spraak verstaan, let de Widex ook op intonatie, sterkte, acceptabel en comfortabel omgevingsgeluid en het lokaliseren van geluid, waardoor u een soort Dolby Surround-effect krijgt.” Al met al zeer complexe technologie, maar eenvoudig te bedienen voor de gebruiker.

Hoorzorg
Bij Garant Opticien Audicien bent u al jaar en dag aan het goede adres voor unieke (kinder)brillen, zonnebrillen, contactlenzen en hoortoestellen. “Wij voeren deskundige oog- en hoormetingen uit en voorzien u van passend advies op het gebied van oog- en hoorzorg. Goed kunnen horen is net zo belangrijk als goed kunnen zien. Op die manier kun je mensen laten meedoen, laten horen en participeren in de samenleving. Doordat wij de enige zelfstandige audicien in Apeldoorn zijn, zitten wij niet aan bepaalde merken vast. Hierdoor kunnen we ons onderscheiden en kwaliteit aanbieden. We hebben een verscheidenheid aan hoortoestelmerken van topkwaliteit. We leveren alle merken en hebben ons daarbij ook gespecialiseerd in de kwalitatief hoogstaande uitvoeringen. We zijn Widex premium dealer, wat inhoudt dat wij alle hooroplossingen van Widex – dus ook de allernieuwste – kunnen en mogen leveren.”

Benieuwd of de Widex EVOKE™ wat voor u is? Gedurende de demonstratiedag vindt om 10.30, 13.30 en 15.30 uur een live-demonstratie plaats. Meedoen is gratis, maar het aantal plaatsen per sessie zijn beperkt, dus meldt u aan via het onderstaande telefoonnummer.

 

Operaplein 11
7323 EL Apeldoorn
T  055-3662858
E   welkom@garant-optiek.nl
W  www.garant-optiek.nl