Ondernemend

Grenzeloos genieten vol verrassingen

DEVENTER – Wereldrestaurant A1, langs de snelweg van Deventer, laat je grenzeloos genieten van mondiale gerechten in een sfeervolle omgeving. Snel wég ben je zeker niet, want het restaurant hanteert een bijzondere formule met heel veel voordelen.

Eigenaar Jack Chen geniet, ondanks de coronaproblemen van de laatste jaren, nog steeds van zijn bedrijf. De bevlogen koks weten met hun kookkunsten immers nog steeds de gasten een culinaire beleving te bieden. “Het is een optelsom van verse kwaliteitsproducten en wereldse smaken. Het Live Cooking-concept krijgt bij ons een extra dimensie. Onze enthousiaste koks bereiden de gerechten waar je bij staat en adviseren graag over de ingrediënten en smaken. Twijfel je of je iets lekker vindt? Geen probleem, want onze koks laten je graag eerst proeven!”

Bij restaurant A1 betaal je niet per gerecht, maar voor de duur van je verblijf. In de periode van twee uur kun je onbeperkt genieten van alle keukens en alle non-alcoholische dranken tegen een vaste prijs. Alcoholische dranken zijn verkrijgbaar tegen een gereduceerd tarief. Voor kinderen geldt een speciaal tarief. Verlengen kan op aanvraag voor een kleine prijs per half uur, voor kinderen is verlengen gratis. “Je kunt dus vooraf begroten wat je kwijt bent. Je komt achteraf niet voor verrassingen te staan met de rekening. Daarbij kun je zoveel eten als je wilt en kiezen uit het enorme aanbod, van Japans tot Indiaas. De keuze is reuze”, vertelt de eigenaar over zijn bijzondere concept.

Restaurant A1 telt twee verdiepingen, met ruim 600 zitplaatsen. Dat maakt A1 geschikt voor een etentje met familie, vrienden en jonge kinderen, want er is een speciale speelruimte waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen zonder dat je er als ouder steeds naar om moet kijken. Het speelparadijs van 400 m2 omvat onder andere een bioscoop, voetbaltafel, interactieve playground en klimtoestellen. De ongedwongen sfeer waarin je gewoon van tafel kunt lopen voor een gang naar één van de keukens, maakt A1 ook heel geliefd bij jongeren. Jack: “We hebben voor jong en oud wat wils. We merken dat sushi en Italiaans eten heel populair is. Ook niet verwonderlijk, want wij maken alles vers en met eigen sauzen, dát maakt ons geliefd. Het is niet voor niets dat wij de laatste ‘beste restaurant-verkiezing’ hebben gewonnen. Wij zijn blij dat ons vakmanschap en de kwaliteit in al onze (inter)nationale keukens zo wordt gewaardeerd.”

Van bruiloft tot klassenfeest en bedrijfsuitje…restaurant A1 is in meerdere opzichten de beste locatie. Direct aan de snelweg A1 (afrit 24, Deventer-Oost) is het pand goed zichtbaar, eenvoudig bereikbaar en het parkeren is gratis. Kijk voor meer informatie op: restaurant-a1.nl.