Ondernemend

Gotink Maaltijden blijft doorgroeien in Oost-Nederland

Op een zonnige zaterdagochtend eind februari staat Bert Gotink op het industrieterrein van Zutphen. Hij komt hier de laatste spullen ophalen bij Smakelijk Thuys, de maaltijdservice die door Gotink Maaltijden is overgenomen.

Roy Gotink, de zoon van Bert, zegt hierover: “De overname is soepel gegaan, de mensen worden makkelijk geïntegreerd in ons systeem en ze kunnen voortaan genieten van de heerlijke kwaliteit van een Gotink Maaltijd.” Zo timmert Gotink Maaltijden hard aan de weg, want begin dit jaar is de maaltijdservice van Resto Oco uit Ommen ook overgenomen. Na de overname in Ommen kregen ze een mooie brief binnen van een koelversmaaltijden-klant. ‘Ik heb al van veel concurrentie van jullie mogen proeven. In positieve zin spannen jullie echt de kroon. Jullie maaltijden zijn veruit het lekkerst’, was te lezen in de brief. Van zo’n compliment worden ze toch wel trots bij Gotink.

Elke dag zijn de koks bij Gotink druk om de maaltijdkwaliteit te bewaken. Lekkere en gezonde maaltijden komen bij Gotink uit de keuken. De slager en groenteboer leveren hiervoor elke dag verse ingrediënten bij Gotink Maaltijden af. “In bijvoorbeeld Apeldoorn komen wij alleen met de koelversmaaltijden. De mensen kunnen deze kant-en-klaar maaltijden zelf in de magnetron opwarmen. Toen we al even begonnen waren in Apeldoorn, kwam ik bij een man aan de Zonnedauw, die mij vertelde dat het net leek alsof hij zelf gekookt had wanneer hij onze maaltijd aan het opwarmen was. Zo heerlijk rook het en dat was bij onze voorgangers niet zo. Bij ons wordt elke dag hard gewerkt om deze kwaliteit te kunnen blijven garanderen en daarom zijn wij ook trots op onze lekkere Gotink Maaltijden”, zegt Roy Gotink.

Roy kon nog wel even doorgaan met het opnoemen van voorbeelden. Het is duidelijk dat mensen blijven eten bij Gotink vanwege de uitstekende kwaliteit. Zo kunnen er nu dus nog meer mensen genieten van die kwaliteit, in onder andere Zutphen en Ommen. Gotink Maaltijden bezorgt in de Stedendriehoek, Holten, Ommen, Raalte en omgeving de maaltijden warm of koud aan huis. In Apeldoorn en de omgeving van Ommen bezorgt Gotink Maaltijden alleen hun koelverspakketten.

Eenmaal terug uit Zutphen kijkt Bert nog eens goed naar zijn uitgebreide pand. “De uitbreiding naar het pand van de buren en de geslaagde verbouwing maakt het voor ons mogelijk om door te groeien. De overnames hadden voor ons op geen beter moment kunnen komen”, zegt Bert Gotink. Heeft u nu ook zo’n zin in een heerlijke Gotink Maaltijd, bestel deze dan via gotink.nl/proef of bel naar 0570-626606.