Ondernemend

Gezonde voedingssupplementen vinden in Apeldoorn en omstreken

Als het gaat om shoppen zit je in de Stedendriehoek wel goed. Apeldoorn bijvoorbeeld. Met haar pleinen en de Hoofdstraat als basis en de kleine staartjes om lekker doorheen te struinen. Of Deventer en Zutphen, waar je in alle prachtige straten kan verdwalen. Toch blijven sommige producten, zoals biologische voedingssupplementen met kurkuma, ashwagandha en paddenstoelen, lastiger te vinden.

Gelukkig zijn deze gezondheidsproducten ook online te vinden. Bij webshop De Gezonde Wereld kun je eenvoudig online je gezondheidsproducten bestellen als je in de Stedendriehoek woont. Ook kun je daar terecht voor een gedegen advies.

Wat kun je vinden bij De Gezonde Wereld?

De Gezonde Wereld is opgericht door natuurliefhebbers met veel kennis op het gebied van gezondheid. Het is een webshop voor biologische en natuurlijke gezondheidsproducten. Je kunt bij deze webwinkel terecht voor voedingssupplementen zoals CBD olie, paddenstoelen, collageenpoeder, natuurlijke vitamines en nog veel meer. Bij De Gezonde Wereld vind je alleen maar producten van natuurlijke oorsprong en van uitstekende kwaliteit. Zonder synthetische ingrediënten, alleen puur natuur en gezond.

Natuurlijke voedingssupplementen

Waarom kiezen voor natuurlijke voedingssupplementen? Natuurlijke supplementen zijn afkomstig van gezonde voedingsmiddelen, ofwel van echt voedsel. Deze supplementen zijn vrij van synthetische ingrediënten. Daarentegen zijn verreweg de meeste supplementen die in winkels verkrijgbaar zijn op basis van synthetische ingrediënten. Ze zijn dus niet natuurlijk, maar geheel kunstmatig geproduceerd. Qua structuur komen synthetische supplementen overeen met natuurlijke supplementen. Het grootste verschil zit hem in de manier waarop je lichaam deze supplementen op kan nemen. Natuurlijke supplementen zijn door het lichaam beter opneembaar dan de synthetische variant. Dit komt doordat gezonde voedingsmiddelen ook co-factoren bevatten zoals antioxidanten en enzymen. Deze stoffen komen ook van nature voor in natuurlijke supplementen. Hierdoor zijn deze supplementen hoogwaardig en van uitstekende kwaliteit.

Bij De Gezonde Wereld vind je natuurlijke voedingssupplementen zoals kurkuma en ashwagandha die de gezondheid kunnen helpen ondersteunen. Ook vind je hier supplementen op basis van biologische paddenstoelen, zoals shiitake, cordyceps en reishi. In de Traditionele Chinese Geneeskunde zijn deze supplementen al lange tijd bekend, maar ook hier in het westen zijn ze inmiddels geliefd.

De productexperts binnen het bedrijf weten werkelijk alles over de producten. Wil je advies over bepaalde gezondheidsproducten? Dan ben je bij De Gezonde Wereld aan het goede adres.

Plasticvrij winkelen

Bij De Gezonde Wereld vinden ze het belangrijk om hun steentje bij te dragen aan een beter milieu. Daarom vind je in het assortiment veel plasticvrije (zero waste) producten zoals shampoo bars, bamboe tandenborstels en zelfs vitamines in een plasticvrije verpakking. De vitamine gummies van Vegums zijn vegan en worden geleverd in een kartonnen koker. De gummies zelf zitten in 100% biologisch afbreekbare zakjes van maizena en cellulose. De verpakking is geheel plasticvrij.

Tot slot worden we de pakketjes zoveel mogelijk zonder plastic verstuurd. Het vulmateriaal is op basis van natuurlijke maïs. Ook worden de pakketten dichtgemaakt met papieren tape in plaats van plastic tape. Net zo stevig, maar wél veel duurzamer.

Waarom bestellen bij De Gezonde Wereld?

De Gezonde Wereld heeft een ruim assortiment met honderden producten. Dit betreft speciale producten die je niet zomaar ergens anders kunt vinden. Bestellen verloopt heel eenvoudig en verzending is gratis vanaf 50 euro. Bovendien levert de webwinkel doorgaans binnen 1 á 2 dagen. Wil je meer informatie over een product? Vraag de product specialisten om advies. Je kunt ook blogs raadplegen als je iets wilt weten over één van de gezondheidsonderwerpen. De vakkundige medewerkers schrijven elke week artikelen over voeding en gezondheid. Kortom: De Gezonde Wereld is dé plek voor health liefhebbers uit de Stedendriehoek.