Ondernemend

Gewoon blijven en ook groeien…

ZUTPHEN – Het bedrijf 4×4 Verbeek is in februari verhuisd naar een nieuwe locatie in Zutphen. En hoe moeten we deze locatie nu omschrijven… Meer ruimte, meer mogelijkheden, meer showroom, meer werkplaats, meer voor je geld wellicht?

Eigenlijk kloppen ze allemaal, want inderdaad, het nieuwe pand staat op een zichtlocatie en je kunt er niet aan voorbij: want 4×4 Verbeek komt je bijna tegemoet. Een grote locatie, een mooie showroom, ruim opgezet magazijn en vooral de werkplaats biedt de monteurs van 4×4 Verbeek veel meer mogelijkheden. Met maar liefst zes bruggen, een smeerput, een aparte APK-ruimte en moderne apparatuur en gereedschap kun je je Land- en/of Range Rover met een uiterst gerust hart achterlaten.

Sander Verbeek is, samen met zijn vrouw Carmen, eigenaar van het bedrijf. Sander geeft aan dat dit het moment was voor hem en zijn bedrijf om qua groei deze volgende stap te zetten. Eerder bood zich een dergelijke mogelijkheid al eens aan, maar toen voelde hij zich er uiteindelijk toch nog niet klaar voor. Nu wel en er is dan ook geen half werk gedaan. De specialisatie op gebied van Land- en Range Rover, het merk waarvoor ze bij 4×4 Verbeek zoveel warmte voelen, is verder verdiept.

Sander Verbeek begon zijn bedrijf 13 jaar geleden. Inmiddels, zo durven wij wel te stellen, mogen ze zich als één van de Land Rover-specialisten in Nederland, landelijk bekend noemen. Door de verhuizing en de nieuwe behuizing merken ze ook dat de clientèle nu ook echt overal vandaan komt; de ophaaldienst van 4×4 Verbeek pikt werkelijk overal auto’s ter reparatie op. De verkoop van onderdelen en vooral het laten zien van wat het ‘Land Rover-gevoel’ nu eigenlijk is, komt voornamelijk door de showroomruimte ook veel meer naar buiten. Het is nu veel eenvoudiger om een daktent te etaleren, of een stel lierbumpers te laten zien, of technische aanpassingen zoals verhogingsveren en tuning. Maar ook voor nieuwe Discovery- en Range Rover-modellen kun je een kijkje in de showroom nemen. De liefde voor het merk Land Rover komt overal terug in het bedrijf.

Sander geeft aan geen enkele pretentie te hebben, behalve dan dat zijn personeel en hij de cliënten zo goed mogelijk willen helpen. Openheid, eerlijkheid, degelijkheid en goed werk zijn andere zaken die ze altijd zullen blijven nastreven. Sander geeft verder aan, dat het meedenken met de klant en het geven van vaste prijzen – zonder verrassingen achteraf – bij het maken van offertes of onderhoudsbeurten één van de kwaliteiten van het bedrijf is.

De mensen die ze bij 4×4 Verbeek over de vloer krijgen, zijn van diverse pluimage; van klomp en spijkerbroek tot driedelig maatkostuum, iedereen is van harte welkom! 4×4 Verbeek is laagdrempelig en het personeel is eenvoudig te benaderen. Want ondanks de zeer fraaie entree loopt de vaste klandizie nog altijd via de achterdeur naar binnen. Want dat doe je bij iemand, of in dit geval een bedrijf, waar je je thuis voelt.

Je bent dan ook meer dan van harte welkom in het nieuwe pand aan de Stoven 35 in Zutphen. Tip van onze kant: trek er gerust minimaal een half dagje voor uit, want er is meer dan voldoende te zien…

 

4×4 Verbeek
De Stoven 35
7206 AZ Zutphen
T. 0575-513949
I. www.4x4verbeek.com