Ondernemend

Financieel Fit houdt uw geldzaken in topconditie!

APELDOORN – Wie het kantoor van Financieel Fit aan Asselsestraat 63 betreedt, wordt meteen enthousiast begroet door de ‘huishond’, de bruine labrador Fenna. Achter deze dartele dame wordt u door de financieel adviseurs Martijn van Dam, Casper Traa en verzekeringsadviseur Nicky Lam enthousiast ontvangen. U begrijpt het al: laagdrempeligheid is troef bij dit trio dat alle kennis en kunde in huis heeft om u te voorzien van het beste financiële advies.

Financieel Fit biedt deskundig advies aan op het gebied van hypotheken, verzekeringen, pensioenen, sparen, beleggen en kredieten. Het logo van de franchise-onderneming toont een fit, verspringend mannetje. De dynamiek spat er vanaf en dat is precies wat de mannen op kantoor willen uitstralen. Martijn, Casper en Nicky hebben hun krachten gebundeld en vormen het vaste gezicht voor de vestiging in Apeldoorn, één van de in totaal 55 kantoren van Financieel Fit in ons land.

Groot netwerk
“Wij zijn in staat uw droomhuis dichterbij te laten komen en uw huidige financiële situatie topfit te maken. Starters én doorstromers kunnen, met hun hypotheek op zak, bieden op hun (eerste) droomwoning zonder voorbehoud van financiering. Hierdoor bent u ten opzichte van andere potentiële kopers een stuk interessanter voor de verkopers. Wilt u uw hypotheek oversluiten of gebruikmaken van uw overwaarde? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Kortom, wat onmogelijk lijkt, maakt Financieel Fit mogelijk. Wij zijn 100% onafhankelijk en werken samen met alle geldverstrekkers.”

Vijf maanden geleden, midden in de eerste coronagolf, ging het drietal officieel aan de slag in de Asselsestraat. Erkend financieel adviseurs Martijn van Dam en Casper Traa hebben samen al meer dan veertig jaar ervaring op het gebied van hypotheken, verzekeringen en vermogen. Officemanager en verzekeringsadviseur Nicky Lam weet als geen ander op de juiste manier contacten te leggen met relaties, geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hij zorgt ervoor dat elke hypotheekaanvraag in goede banen wordt geleid. “Op deze manier nemen wij al uw zorgen bij het nemen van deze belangrijke stap uit handen.”

Alles onder één dak
Service en oplossingsgerichtheid staan bij Financieel Fit hoog in het vaandel, met bovendien alle financiële aspecten onder één dak. Makkelijker kan haast niet. “Nóg een uniek ‘selling point’? Dat wij ook volledig digitaal werken middels een app! Geen hopen papierwerk dus, maar een overzichtelijk dossier. Daarnaast plannen we jaarlijks een servicegesprek in met de klant om deze financieel fit te houden.”

“Heeft u de woning gevonden die u zocht? Of bent u zich aan het oriënteren en wilt u weten voor welk bedrag u een verantwoorde hypotheek kunt afsluiten? Wij gaan graag voor u aan de slag om alle mogelijkheden inzichtelijk te maken. Anders dan bij een online berekening krijgt u bij Financieel Fit direct volledige duidelijkheid. Sterker nog, het unieke van ons hypotheekadvies in Apeldoorn is het gegeven dat u bij ons een berekening krijgt waarmee u echt aan de slag kunt. Wij gaan na hoeveel u kunt lenen, wat de laagste hypotheekrente voor u is in combinatie met de beste voorwaarden, en u kunt meteen en goed voorbereid gaan bieden op de woning. Dát is onze werkwijze en maakt ons uniek.”

Zeven zekerheden
Zoals gezegd, starters op de woningmarkt worden bij Financieel Fit niet teleurgesteld. En ook klanten die in echtscheiding liggen, zelfstandige ondernemers en senioren met een overwaardehypotheek kloppen op het adres Asselsestraat 63 op de juiste deur. “Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in nieuwbouwhypotheken.” Financieel Fit hanteert in de bedrijfsvoering de volgende zeven zekerheden: adviesgarantie; uw eigen Financieel Fit-coach; een persoonlijk financieel onderhoudsplan; een jaarlijkse Fit-check met advies en bijsturing; de mogelijkheid om alles met de Financieel Fit App te regelen, met altijd inzicht in de lopende producten en verzekeringen; verzekeringen vaak goedkoper dan elders; uw financiën altijd in topconditie!

Het kantoor is maandag tot en met vrijdag geopend van 09.30 tot 17.30 uur (en ’s avonds op afspraak). “Klinkt dit als muziek in uw oren? Wij ontvangen u graag hier op kantoor, maar een afspraak bij u thuis behoort ook tot de mogelijkheden. Het eerste gesprek nemen wij voor onze rekening!”

Veel gesprekken vinden, i.v.m. Corona, plaats via videobellen.

Financieel Fit Apeldoorn
Telefoon: 085-4858282
E-mail: apeldoorn@financieelfit.nl
Website: www.financieelfit.nl/vestigingen/apeldoorn.

* Bent u makelaar? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingen.