Ondernemend

Euro Planit: verbinden geeft energie

Euro Planit Personeelsdiensten zorgt er al achttien jaar voor dat de juiste mensen op de juiste plek op het juiste tijdstip komen. Deze leverancier van personeelsdiensten ondersteunt, denkt mee en verbindt. Of je nu opdrachtgever of werkzoekende bent, Euro Planit gaat samen met jou op zoek naar de gewenste oplossing.

Euro Planit is al jaren een bekende naam in de Achterhoek en Twente. Inmiddels is het bureau ook alweer drie jaar gevestigd in Apeldoorn aan de Lange Amerikaweg 66. Het is een platte organisatie die vanuit Apeldoorn het hele gebied van de Stedendriehoek onder de hoede heeft en gespecialiseerd is in uitzenden, bemiddelen en verbinden in met name vacatures op het gebied van techniek, IT, logistiek en industrie. De niveaus verschillen van uitvoerende taken (MBO-4) tot en met managementposities (academici). Wat Euro Planit uniek maakt, is dat er bij bemiddeling zowel vanuit de positie van de opdrachtgever als de werkzoekende wordt gedacht.

Marieke Alten, Sales Manager, legt uit: “Wij zoeken samen met kandidaten uit wat het beste bij hen past. Waar worden zij gelukkig van? Datzelfde geldt voor de bedrijven die een beroep op ons doen. We nemen de doelstellingen van het bedrijf door, bekijken hoe de vacature is ontstaan en waar men naar toe wil.” Ilse Assink, Vestigingsmanager, vult aan: “We nemen alle tijd om de juiste kandidaat voor de juiste plek te vinden en streven naar duurzame relaties met zowel onze kandidaten als opdrachtgevers.”

“Er is momenteel heel veel vraag naar vakmensen in de technische beroepen en industrie”, vervolgt Marieke. “Op elk niveau en voor elke leeftijd. Hoewel techniek altijd met een mannenwereld wordt geassocieerd, roepen we zeker vrouwen op om zich te melden. Vaak blijkt dat vrouwen in bepaalde beroepen net iets secuurder werken dan mannen, bijvoorbeeld bij cnc kanten of tig lassen. Ook EU kandidaten zijn bij ons meer dan welkom. Diverse (technische) opleidingen in andere delen van (Oost) Europa blijken goed aan te sluiten bij de Nederlandse vraag. Daarnaast kijken wij altijd naar mogelijkheden tot omscholing en/of bijscholing van kandidaten om hen te ontwikkelen en een carrière te bieden.”

Er gaat heel wat tijd op aan werken. Je kunt er dus maar beter voor zorgen dat je werk leuk is. Ben je niet helemaal gelukkig in je huidige baan en op zoek naar een nieuwe uitdaging? De consultants van Euro Planit in Apeldoorn helpen werkzoekenden en bedrijven graag verder om tot het beste resultaat voor beide te komen. Euro Planit bemiddelt in zowel structurele banen op basis van Werving & Selectie als tijdelijke opdrachten.

Euro Planit

Lange Amerikaweg 66

7332 BR Apeldoorn

T 055-3562295 

E info@europlanit.nl

I www.europlanit.nl