Ondernemend

Electric Comfort: Specialist in Vloerverwarming!

Vloerverwarming is populairder dan ooit en dat is niet gek, want het is de meest behaaglijke manier van verwarmen. Warmte die door vloerverwarming wordt afgegeven verspreidt zich gelijkmatig in de ruimte, zo gelijkmatig dat nauwelijks te voelen is waar het nu precies vandaan komt. En juist dat zorgt voor het comfortabele gevoel. De warmte is er gewoon. Wil je ook genieten van de voordelen van vloerverwarming? Dan is Electric Comfort dé specialist die dit kan verzorgen.

Bij Electric Comfort kun je terecht voor verschillende soorten verwarmingssystemen. Ieder systeem is te bedienen en in te stellen met een thermostaat die eventueel is te bedienen vanaf je smartphone. Maar even terug naar het begin, want wat is vloerverwarming nou precies?

Deze verwarming wordt onder de vloer gelegd en zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de warmte in de ruimte. Ook op koude dagen kun je dus op blote voeten door het huis lopen.

“Er zijn twee typen vloerverwarming”, vertelt Alfons Oosterwijk. “Elektrische en infrarood verwarming. Elektrische vloerwarming word aangebracht wanneer de eindafwerking bijvoorbeeld een plak-pvc vloer of een tegelvloer is. Infrarood vloerverwarming wordt gebruikt bij een ‘zwevende’ vloer, bijvoorbeeld een laminaatvloer of een click-pvc vloer.  Afhankelijk van de wensen, de vloer en de ruimte geven wij advies wat de meest geschikte optie is.”

Alles onder één dak
Electric Comfort verzorgt het hele pakket als je vloerverwarming wilt aanschaffen. “Dat begint met het isoleren, want ik zeg altijd: isoleren is de goedkoopste manier van verwarmen. Dan komt de vloerverwarming die wij vakkundig aanbrengen. Daarbij verzorgen wij uiteraard ook de nodige aanpassingen in de meterkast. Vervolgens komen de vloer en de plinten aan de beurt en dan is het genieten! De hele kamer uitruimen is trouwens niet altijd nodig. We doen eerst de ene helft van de ruimte en vervolgens verplaatsen we alles naar die kant en maken we de andere helft in orde. Wel zo makkelijk voor de klant.”

Zowel bedrijven als particulieren kunnen terecht bij dit bedrijf. “Naast woningen en kantoorpanden hebben we de afgelopen jaren ook veel schepen van vloerverwarming voorzien en dan zowel nieuwbouw, als renovatie van de woning of het stuurhuis.” Ook hellingen worden steeds vaker voorzien van vloerverwarming, net als opritten, zowel bij bedrijven als particulieren. IJs, ijzel en sneeuw krijgen op die manier geen kans, waardoor bedrijven onder alle weersomstandigheden gebruik kunnen blijven maken van hellingen en opritten op het terrein, terwijl bij woningen de oprit veilig en schoon blijft.

Wil je meer informatie over vloerverwarming?
Neem dan contact op met Electric Comfort.

Informatie
Electric Comfort
Spanjaardsdijk 92b
7434 RT Lettele
06 – 494 174 48 / 0570 – 551196
www.electriccomfort.nl
info@electriccomfort.nl