Ondernemend

Een goede nachtrust begint bij Wessels Wonen en Slapen

Droomt u van een echt goed bed? Als ervaren slaapspecialisten kunnen ze u bij Wessels Wonen en Slapen deskundig adviseren over een comfortabele en weldadige nachtrust. De collectie bedden bestaat uit bekende merken, zoals Auping, Eastborn, Pullman, Tempur en Avek, en is er keuze voor ieder budget! U bent van harte welkom om te komen proefliggen, te kijken en te vergelijken!

Goed advies, gezond Slapen
Bij Wessels Wonen en Slapen kiest u voor zekerheid en kwaliteit. Ze weten alles van een gezonde en anatomisch verantwoorde slaaphouding, voor jonge mensen tot senioren. Ze helpen u graag bij het combineren met kleuren, materiaal en stijlen.

Matrassen
De specialisten van Wessels begeleiden u bij de keuze voor het matrascomfort dat perfect bij uw wensen en slaapgewoonten past. Ze leggen u graag uit dat een goede afstemming van matras, bedbodem en hoofdkussen van groot belang is. Of kiest u voor een boxspring? Het ultieme slaapcomfort door een uitgekiende combinatie van bedbodem, ondermatras en topmatras met extra souplesse.

Bedtextiel
Natuurlijk kunt u bij Wessels Wonen en Slapen ook terecht voor bijpassend bedtextiel en ergonomische kussens in elke maat en kleur. Keuze uit een zeer gevarieerde collectie bedtextiel met o.a. de merken Damai, Cinderella, Beddinghouse en Auping. Hoofdkussens zijn er o.a. van de merken Silvana Rustpunt, Tempur, en Auping.

U vindt Wessels Wonen en Slapen in Wesepe aan de Korenmolen 2. Voor vragen kunt u bellen met 0570-591708 of kijk even op de website www.wesselswonenenslapen.nl