Ondernemend

Easy en slim afvallen

Een half jaar na de opening van Easyslim.nu Deventer is Leny du Burck in januari ook een Easyslim.nu in Zutphen gestart . Dit zorgt ervoor dat nog meer klanten terecht kunnen voor deze afslankmethode. De groei blijft echter doorgaan, waardoor Leny net zoals in Deventer, ook in Zutphen een extra behandelruimte aan het creeren is.

Leny: “Samen met mijn studio assistentes,  die exact werken volgens  de visie van Easyslim.nu, helpen wij  veel klanten naar een gezond gewicht. De  methode werkt en dat zorgt ervoor dat  klanten hier tevreden en blij de deur uitgaan.  Of zij nu een flink aantal kilo’s willen  verliezen, energieker willen worden of spieren  willen opbouwen; we gaan er samen  mee aan de slag.” De filialen van Easyslim.  nu Deventer en Zutphen zijn goed bereikbaar,  er is volop gratis parkeergelegenheid  voor de deur. We hebben een huiselijke en  vertrouwde sfeer.

Op weg naar een gezonder  gewicht en strakker lichaam
“Bij ons vallen klanten op een verantwoorde  manier af om zo gezonder te worden. Plaatselijk afvallen behoort ook tot de  mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan ‘op  de heupen”. Gelukkig is het niet meer nodig  om hiermee rond te blijven lopen.” Elke  nieuwe klant krijgt eerst een intake waarbij  wordt gekeken wat het doel is. “Wil je een bepaald aantal kilo’s verliezen, strakker in je vel zitten (denk aan overtollige huid) of spieren opbouwen? We gaan er samen mee aan het werk.” Na het intakegesprek volgt de proefbehandeling.  Allereerst worden er metingen verricht. Tijdens de behandelingen krijgt  de klant banden om de buik, heupen en  benen waaronder pads worden geplaatst. Het apparaat wordt op de specifieke situatie van de klant afgesteld. Het apparaat haalt vet uit de vetcel, door middel van  ultrasound; hoge geluidsgolven, die je niet  ziet of hoort. Via drainage worden afvalstoffen afgevoerd, terwijl tegelijktijdig door elektrostimulatie de spieren worden  getraind. Cellulite wordt minder en een slappe huid zal weer mooi strak worden!” Na de proefbehandeling volgt opnieuw een  meting en daarbij zal er een aantoonbaar resultaat zijn. “Omdat wij zo overtuigd zijn  van onze methode geven wij garantie. Als  er niet minimaal 4 centimeter af is na de  proef, dan hoeft de klant niet te betalen!”

Easyslim.nu is er voor iedereen
Of je nu 18 bent of 85: Easyslim.nu is er voor iedereen. “Onze professionele medewerkers zorgen ervoor dat elke klant de juiste begeleiding krijgt. De methode is ook heel geschikt voor mensen die slechter ter been zijn of niet kunnen sporten door bepaalde klachten. Bij ons kan iedereen lekker in zijn vel de zomer in!” Geïnteresseerden kunnen een kijkje nemen op de website of contact opnemen voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Easyslim.nu Deventer
Fesevurstraat 9, 7415 CM Deventer
T 06-22782344
I deventer@easyslim.nu
W www.easyslim.nu

Easyslim.nu Zutphen
Industrieweg 85, 7202 CA Zutphen
T 06-22782344
I zutphen@easyslim.nu
W www.easyslim.nu