Ondernemend

Duurzame toekomstvraagt om goed advies

Warmteservice is opgericht in 1964, toen Theo de Bruin senior zich vestigde als zelfstandig installateur van gashaarden. Omdat hij geen zin meer had in de lange wachtrijen bij de groothandels, waar hij zijn materialen kocht, begon hij zijn eigen magazijn. Al snel kochten zijn concurrenten hun materialen bij hem en zo focuste Theo steeds meer op de verkoop van cvmaterialen.

Inmiddels is Warmteservice specialist op het gebied van verwarming, sanitair en dakbedekking. Zo verkopen zij alle bekende merken cv-ketels, radiatoren, vloerverwarming, sanitair, enzovoort. Eigenlijk alles binnen het ‘loodgietersgebeuren’ en dan in de breedste zin van het woord.

In de loop der jaren zijn er veel vestigingen van Warmteservice bijgekomen. Inmiddels zijn er vestigingen door het hele land te vinden, zo ook in Deventer. En dit jaar wordt hier een feestje gevierd, want de locatie aan de Visbystraat bestaat 30 juni precies 10 jaar.

Martin van der Heide is bedrijfsleider van de vestiging in Deventer. “Wij hebben een groot assortiment aan artikelen, maar dat niet alleen: ook geven wij onze klanten uitgebreid advies. Bedrijven en particulieren… iedereen kan hier terecht voor materialen. Om onze klanten van een goed advies te kunnen voorzien, zijn wij volledig op de hoogte van alle ontwikkelingen in de markt. Denk alleen al aan duurzaamheid. Medio 2030 moet Nederland van het gas af zijn, een pittige opgave. Wij kunnen advies geven als het gaat om bijvoorbeeld warmtepompen. Waar moet je aan denken? Wat zijn de mogelijkheden? Wij helpen bij het adviseren van de juiste pomp en wat eventuele andere mogelijkheden zijn. Wij zijn een voortrekker op dit gebied en zelf van het gas af!”

Klanten in de omgeving van Deventer die benieuwd zijn naar de mogelijkheden in hun woonsituatie, kunnen via de website een duurzaam adviseur aanvragen, tegen een gereduceerd tarief. Natuurlijk beantwoorden de medewerkers bij Warmteservice ook alle vragen in de vestiging.

10 jaar Warmteservice Deventer
Eind juni viert de vestiging in Deventer haar 10-jarig bestaan. “Dit gaan we zeker vieren, want een mooie mijlpaal vraagt om een feestje en leuke acties. Maar wat dit inhoudt, dat houden we nog even geheim.”

Eén grote familie
Warmteservice kent inmiddels 61 vestigingen, maar de visie blijft dat alles hier ‘gewoon goed is geregeld’. Doordat de medewerkers van alle vestigingen regelmatig bij het hoofdkantoor in Amsterdam komen voor trainingen, kent iedereen elkaar. Kortom: Warmteservice is eigenlijk één grote familie

Warmteservice Deventer
Visbystraat 23
7418 BE Deventer
T 0570-503970
E deventer@warmteservice.nl
W www.warmteservice.nl