Ondernemend

Durf jij naar de grote dino’s in het donker tijdens de herfstvakantie?

ZWOLLE – Grote verlichte dinosaurussen die jonge bezoekers aankijken in het schemerdonker. Het gebeurt komende herfstvakantie weer, als Dinoland Zwolle twee weken in een spannende sfeer verkeert. Met name in de avonduren is het genieten van de sfeervol verlichte dinosaurussen. Er wordt meerdere keren per dag een spannende Dinoshow opgevoerd en rookmachines zorgen voor extra sfeer. Daarnaast zijn alle activiteiten die bij een normaal entree zijn inbegrepen te doen.

In het schemerdonker oog in oog staan met levensechte dinosaurussen, het lijkt alleen weggelegd voor echte durfals of dinofans, maar Dinoland houdt het juist voor iedereen toegankelijk. De dino’s zijn niet griezelig, maar wel spannend. Tijdens de herfstvakantie kunnen de meer dan 100 dinosaurussen in Dinoland ook in de avonduren bezocht worden, waaronder de gevaarlijke T. Rex, de plantenetende Triceratops, de vliegende Pteranodon en nog veel meer. Zo nu en dan worden de bezoekers verrast met speciale rookeffecten en dino geluiden.

Word een echte Dino Ranger
Dinoland geeft jonge bezoekers tijdens hun bezoek de mogelijkheid om een Dino Ranger te worden. Bij aankomst wordt er een Ranger Paspoort overhandigd welke toegang geeft tot meer dan 20 activiteiten. Door daarnaast een drietal bonus activiteiten te doen kan het diploma tot Dino Ranger bemachtigt worden.

Kom naar de Dinoshow
Naast alle activiteiten die bij een normaal entree inbegrepen zijn, wordt er meerdere keren per dag een spannende Dinoshow opgevoerd, ontwikkelt door Michel van ‘t Ende Producties. Een  indrukwekkende show die de bezoekers zich lang zullen herinneren.

Leer alles over de T. Rex en race tegen elkaar
Indrukwekkend is de T-Rexpeditie. Dit is een interactieve expositie over de Tyrannosaurus Rex. Al doende valt er veel te leren over deze indrukwekkende dino. Omdat niemand precies weet hoe hij eruit zag worden de bezoekers uitgedaagd om uit te beelden hoe zij denken dat hij eruit zag.

Verder kunnen bezoekers in Dinoland onder andere klimmen op twee klimparcoursen en een klimwand, lasergamen, minigolfen, een T. Rex skelet blootleggen, fossielen zeven, goud zoeken en dino’s kleien. Ook is er een gratis speurtocht te doen.

Praktische informatie
‘Dinoland in het donker!’ vindt plaats van woensdag 16 oktober tot en met zondag 27 oktober. Het park is tijdens deze dagen extra lang geopend van 10.00 uur tot 20.00 uur.

Over het park
In Dinoland Zwolle ga je terug in de tijd van de dinosaurussen. Je loopt tussen soms tientallen meters grote exemplaren en leert van alles over ze. Daarnaast zijn er allerlei activiteiten te doen. Dinoland is geschikt voor jongens en meiden van 2 tot 14 jaar en is leuk voor zowel de dinofan als de niet-dinofan. Bij aankomst ontvang je een eigen Ranger Paspoort. Hierin staan alle activiteiten die je kunt doen. Met het Ranger Paspoort mag je een keer het hoogteparcours op, een keer de klimwand op, een keer fossielen zeven en een keer lasergamen. De overige activiteiten mag je onbeperkt doen. Dit zijn onder andere: minigolfen, skelet blootleggen, het laagteparcours, de speelhal, de buitenspeeltuin en edelstenen/goud zoeken. Met het Ranger Paspoort kun je ook speciale Ranger stickers halen. Er zijn drie stickers te behalen. Heb je alle Ranger stickers behaald? Dan wacht er een Ranger Diploma op je! www.dinoland.nl