Ondernemend

Dit kun je kopen bij Smartshops in de Buurt

In onze stedendriehoek zijn weinig smartshops. Alleen in Deventer kun je terecht voor dit type producten. Toch gek, voor steden met zoveel inwoners. Hoe komt dat? Zijn deze winkels wel bekend genoeg en wat kun je kopen bij smartshops in de buurt?

Producten met een Actieve Werking

Als je een smartshop binnen loopt of online het assortiment bekijkt, zul je merken dat er een groot scala aan producten te vinden zijn. Ze hebben allemaal iets gemeen. Smartshop producten hebben namelijk allemaal een actieve werking op je lichaam. Of het nu gaat om ontspannende thee, concentratieverhogende nootropics of energie verhogende supplementen. Van elk product uit de smartshop dat je inneemt, zul je iets voelen.

Van Kruiden tot Supplementen

Voor elke mood is er wel een product te vinden in de smartshop. Of je nu lekker wilt relaxen, flink door wilt feesten of je goed wilt concentreren voor een belangrijk tentamen. Voor een avondje relaxen kun je bijvoorbeeld een groot aantal kruiden uitproberen. Je kunt er thee van zetten, erop kauwen of in sommige gevallen zelfs roken. Neem bijvoorbeeld damiana. Dat is een kruid met een uiteenlopende werking. Het geeft een licht ontspannen gevoel en prikkelt de zintuigen. Stiekem gebruiken veel mensen het ook als afrodisiacum. Kanna is ook een kruid met een ontspannende werking. Van oudsher wordt het kauwgoed genoemd.

Andere kruiden zoals guarana en kratom werken juist energieopwekkend. Je zou het kunnen nemen als je een lange dag tegemoet gaat of als je een feestje hebt. Kratom kopen kan in allerlei vormen. Er bestaan zelfs extracten die zeer geconcentreerd zijn. Je hoeft slechts een gram te gebruiken in een kopje thee en je bent de hele avond voorzien van energie.

De meeste smartshops in de buurt zullen ook nootropics of prestatie verhogende kruiden verkopen. Nootropics zijn supplementen die vaak meerdere natuurlijke ingrediënten bevatten. Je hebt bijvoorbeeld studeerpillen die studenten kunnen gebruiken om extra goed te focussen. Of cordyceps supplementen die de sportprestaties op een natuurlijke manier verbeteren. Alle producten uit de smartshop zijn overigens veilig en legaal. De natuur heeft heel veel in petto als goed zoekt.

Het is overigens waar dat je in smartshops ook softdrugs kunt vinden zoals magic truffels en salvia. Ook deze producten zijn legaal in Nederland en liggen daarom in de schappen bij deze winkels.

Smartshop in de Buurt

In onze stedendriehoek moet je goed zoeken voor een smartshop in de buurt. In Zutphen en Apeldoorn zal je niet slagen. Er is wel een smartshop in Deventer en als je een stukje wilt rijden voor deze producten kun je uitstekend terecht in Arnhem. Gelukkig zijn er ook online smartshops die producten als kratom, kanna, cordyceps, guarana, damiana en allerlei andere natuurlijke producten verkopen. Bekijk aan de hand van keurmerken en recensies of deze betrouwbaar zijn voordat je er iets besteld.