Ondernemend

De voordelen van je Wft basis bij Hoffelijk halen

Het behalen van je WFT certificaat kan vele voordelen hebben. Hoffelijk biedt daarom ook deze opleidingen aan. Daarbij bieden ze ook nog andere opleidingen aan die handig zijn voor bepaalde bedrijven of ondernemers om te hebben. Soms is een kleine bijscholing heel erg handig en het hoeft niet eens heel moeilijk te zijn.

Je Wft basis certificaat halen bij hoffelijk
In dit artikel bespreken we de voordelen van Wft Basis Hoffelijk. De WFT basisopleiding kun je makkelijk en snel behalen. Als je die behaald hebt kun je informeren over financiële diensten en de klanten doorverwijzen naar de juiste specialist voor hun situatie. Je bent het eerste contactmoment voor de mensen die dit nodig hebben.

Er zijn drie examens je hebt de opleiding Wft basis die is eigenlijk het best. Hier heb je ook een slagingsgarantie wat je bij de andere niet hebt. De andere zijn een examentraining of een Wft-examen basis. Je hebt daarna nog de keus om een oefenexamen te krijgen. Bij hoffelijk bereid je je optimaal voor op het examen en weet je zeker dat je de kennis voldoende beheerst om te halen.

De Wft basis opleiding
Dit examen wordt online gedaan en de lessen die je eventueel volgt zijn ook online te volgen. Er wordt een structuur gegeven waarbij je stapsgewijs door de stof heen wordt meegenomen. Je kunt de stof dan leren en je voorbereiden op het examen door te oefenen. Je hebt een studiebelasting van 43 uur hiervoor. Dit komt doordat alleen de relevante informatie wordt besproken.

Je kunt de opleiding afronden in 12 maanden. Je hebt vrije toegang tot alles en kunt dus zelf bepalen wanneer je het af wilt maken. Dat kan dus ook eerder dan 12 maanden. Je kunt de stof herhalen zo vaak als je wilt of denkt nodig te hebben. Er zijn experts die beschikbaar zijn om vragen te beantwoorden indien er wat onduidelijk is voor je. Als je denkt de stof te beheersen kun je gaan beginnen met de oefenexamens. Je krijgt dan echt een voorproefje van hoe het er uit gaat zien.

Andere financiële examens
Hoffelijk is een erkend Wft-exameninstituut, zij hebben meerdere locaties waar je examen kan doen. Er is altijd wel een locatie bij jou in de buurt omdat het door het hele land gedaan wordt. Hier lees je meer over de financiële examens van Hoffelijk.

Er zijn in totaal drie verschillende examens die je kan doen. Je begint natuurlijk met de Wft-basis examen. Als je die behaald heb je een initiële Wft-diploma binnen. Vervolgens kun je gaan kijken naar de PE-examens. Hiermee onderhoud je de Wft-beroepskwalificatie. Je hebt als laatst dan nog bijzondere examens. Met bijzondere examens worden bedoeld examens waarbij je de adviesbevoegdheid hersteld.