Ondernemend

De belangrijkste plaats in ons leven is thuis

DEVENTER – Waar voel je je meer thuis dan in je eigen huis? Tenminste, als de uitstraling en sfeer in jouw huis bij jou passen. Als je je prettig voelt in je huis, dan heeft dat een goede invloed op je. Daar zijn ze zich bij Wooonze goed van bewust. Een gloednieuwe meubelwinkel op Runshoppingcenter De Snipperling, geleid door de broers Ercan en Ayhan, die inmiddels al meer dan tien jaar werkzaam zijn in de meubelbranche.

“In mei hebben wij de deuren hier geopend. Stil, zonder grote opening, door het coronavirus. Maar de feestelijke opening komt zeker nog!” De winkel ademt een en al sfeer. Niet alleen is hier een groot assortiment meubels te vinden, ook is er een grote collectie accessoires, waaronder een groot aantal lampen en wandversieringen. “Wij hebben zelf de inrichting verzorgd. Sfeervol en gezellig. De sfeer in de winkel moet een goede indruk geven van hoe het huis van onze klanten er uit kan komen te zien.”

Intussen kunnen klanten natuurlijk al wel verantwoord winkelen in de zaak aan de Hannoverstraat 7, tegenover Lugo Zonwering & Raamdecoratie. Met voldoende ruimte – 2000 m2 winkeloppervlak – is afstand houden hier geen probleem. De winkel biedt een mix van stijlen, waardoor het niet moeilijk is hier iets te vinden wat bij je past en dat binnen alle prijsklassen. “Van modern tot retro en van industrieel tot sfeervol en warm; hier zie je dat als je stijlen op de juiste manier combineert, dit zorgt voor een mooi eindresultaat, een bijzondere inrichting die helemaal bij jou past. En daar helpen wij graag bij.”

Wooonze heeft een eigen bezorgservice, waarbij de meubels netjes worden afgeleverd. Voor meer informatie, zie de website www.wooonze.nl, e-mail info@wooonze.nl en telefoon 06-38557251.