Ondernemend

Cursus zielsbewustzijn en je horoscoop

Deze cursus gaat over iets groots, iets groots waarop jullie allemaal ooit JA op hebben gezegd, anders was je nu niet hier.

Dit ‘ja’ gaat over ons leven. Iedereen die hier nu is, hier ooit was of nog ooit eens zal zijn op aarde, heeft dit ‘ja’ uitgesproken. Zonder mits, en zonder maars, zonder voorwaarden over de omstandigheden. Een ’ja’ tegen het leven en tegen jezelf, met alles er op en er aan. Dit geldt voor iedereen behalve de mensen die geboren zijn met een Mercurius-Retrograde.

Dit JA herinnerd ons er aan hoe we als mens neigen te vergeten wie we werkelijk zijn. Vergeten dat we een ziel zijn op reis door menselijke ervaringen, in een menselijk lichaam. Het herinnert ons eraan dat we hier zijn, geheel vanuit onze eigen vrije wil, met allemaal onze unieke intenties, verlangens en missie.

Jouw leven, precies hier en nu, met exact al haar gebeurtenissen uit je verleden en in het hier-en-nu is perfect voor het ontwaken van je ziel.

Voor wie: Voor iedereen met uiteenlopende achtergronden. Hoe meer variatie, hoe dynamischer de lessen. Ga deze leerzame dagen aan, wordt wie je bedoelt bent te zijn.

Wanneer: 10 Zaterdagen

Tijd: van 10:00 tot 12:00 uur

Data: 7 en 21 Januari, 4 en 18 Februari, 4 en 18 Maart, 1 en 15 April, 20 Mei en 10 Juni 2023

Locatie: Samskara, De Wiekelaar 15, 7371 AN Loenen Gld.

Kosten: €. 306.-  inclusief lesmateriaal, koffie en thee.

Meebrengen: Je horoscoop, schrijfgerei of laptop. Heb je nog geen horoscoop dan kan ik die voor je berekenen als je de geboortegegevens mailt. Kosten €.10.-

Aanmelden: Door het inschrijfformulier. Je plaats is gereserveerd indien het cursusgeld in zijn geheel is voldaan.

Huisregels:  Interactieve lessen! Dus doe mee, stel vragen, breng iets in.

  • De focus ligt het eerste uur op de theorie van de ziel.
  • Lessen mogen niet worden opgenomen. Maak aantekeningen naast het uitgedeelde lesmateriaal.
  • Je veiligheid is gewaarborgd als iedereen respect heeft voor elkaar. Dus alles wat besproken wordt blijft binnen de groep.
  • In het 2de gedeelte van elke lesdag wordt de horoscoop erbij genomen en worden besproken onderwerpen gekoppeld aan je eigen of andere oefenhoroscopen.

Samskara, Praktijk voor ReïncarnatieTherapie en Zielsontwikkeling. Hermine Merlijn, De Wiekelaar 15, 7371 AN Loenen Gld.

www.astrologe.nlhermine@astrologe.nl
www.samskara.nl – info@samskara.nl

tel: 06 – 1269 4272