Ondernemend

Bitcoin Meester: Het Nederlandse platform om je cryptovaluta veilig te verhandelen

Je hoort vast vaak om je heen de termen crypto, Bitcoin en cryptomunten vallen. Dit past goed in de tijd waarin we nu leven, waarin crypto een steeds belangrijke plaats inneemt. De economie is de laatste jaren erg in beweging, waardoor het nu toch een beetje een onzekere tijd is waarin we leven. Om die reden is het goed, als je hier tenminste de financiële middelen voor hebt en geld over hebt wat je vrij kunt besteden, om te kijken naar alternatieve manieren om te beleggen. Crypto is wat dat betreft een goede investering waarmee je steviger in je schoenen kunt komen te staan voor wat de spreiding van je reserves. Het is niet alleen gunstig in tijden van onzekerheid, maar ook een geschikte manier om vermogen op te bouwen.

Bitcoin Meester – introductie
Bitcoin Meester is een van de bekendste en meeste veilige online platformen om cryptovaluta te kunnen kopen en verkopen. Je kunt hierin investeren, maar het kan ook een hobby voor je zijn. Je kunt via een platform als Bitcoin Meester selectief of breder cryptomunten aankopen, en weer verkopen, op door jou gewenste momenten. Daarbij kun je zelf bepalen op wat voor niveau je dit onderneemt, en door het handige online platform zul je geen vervelende obstakels tegenkomen, alles wijst zich vanzelf als je je eenmaal hebt geregistreerd. Goed om te weten: er zijn online ook Bitcoin Meester reviews, waardoor je vooraf ervaringen en beoordelingen van andere gebruikers kunt lezen, om te zien of dit platform ook voor jou de juiste keuze is.

Wat is Bitcoin Meester en wat kan je ermee?
Zoals gezegd is Bitcoin Meester een platform voor het veilig verhandelen van cryptovaluta. Hoe moet je dit voor je zien? Van alle crypto heb je een handig overzicht van de waarde. Het overzicht is weergegeven door middel van een grafiek waardoor je ook goed kunt zien welk pad de cryptomunt heeft afgelegd in waarde. Bitcoin Meester heeft Nederlandstalige ondersteuning en hetzelfde geldt voor de interface. Daardoor is alles aangegeven in euro’s, waardoor het nog makkelijker is in gebruik. De Bitcoin komt erg naar voren op dit platform, omdat deze cryptomunt boven aan de lijst staat van de meest betrouwbare crypto. Natuurlijk is de Bitcoin ook de meeste populaire cryptomunt, maar je kunt via Bitcoin Meester ook kiezen voor een groot aantal andere bekende of juist mindere bekende cryptomunten.

Eigenschappen waar je blij van wordt
Eén van de eigenschappen van Bitcoin Meester is dat je kunt kopen en verkopen via iDeal of Bancontact. Dit is ideaal, omdat je dit altijd en overal kunt doen door het eenvoudige gebruik. Je kunt deze betaalmethoden op alle apparaten gebruiken zoals je smartphone, tablet, laptop of PC. Het platform is 24/7 beschikbaar om cryptovaluta aan te schaffen en daarvoor hoef je alleen maar een account aan te maken. Het account zorgt voor een overzichtelijk beheer, waardoor je je investering efficiënt kunt beheren.

Waarom kiezen voor de Bitcoin?
De Bitcoin is de eerste digitale munteenheid die decentraal is. Dit betekent dat er transacties gemaakt worden, en dat hier geen goedkeuring voor nodig is van derde partijen. Bij de andere valuta zoals fiatgeld, is de bank de tussenpersoon en heeft deze het beheer over je valuta. Gebruikers zelf beheren bij crypto de munten, en er kan geen weigering plaatsvinden bij transacties. Dit wordt gerealiseerd door een netwerk van computers met gebruik van dezelfde software. Bijzonder eigenlijk, als je er zo over nadenkt! Steeds meer mensen zijn hun bank zat, of willen zonder tussenkomst van een bank handelen. In dat geval als cryptogeld een interessant alternatief.

Voordelen van Bitcoin Meester
Het grootste voordeel is dat er overal en altijd geld verstuurd en ontvangen kan worden, en dat dus zonder dat je afhankelijk bent van een tussenpersoon. Op dit platform kun je ook honderden soorten cryptomunten verhandelen, waardoor je heel veel mogelijkheden om je geld te beleggen, al dan niet in een combinatie van verschillende cryptovaluta. Goed van Bitcoin Meester is verder dat het platform duidelijk is ingericht op gebruiksvriendelijkheid, zodat crypto’s beheren, kopen en verkopen gemakkelijker is dan dat je vooraf had kunnen bedenken. Bitcoin, Litecoin, Ripple XP, Ethereum, en vele andere munten worden dagelijks op grote schaal verhandeld via Bitcoin Meester.

Tot slot moet worden opgemerkt dat Bitvavo een tegenhanger is van de Nederlandse Bitvavo crypto exchange. Dit is een andere online handelsbeurs voor cryptovaluta. Het aanbod aan cryptovaluta is bij Bitvavo alleen kleiner dan Bitcoin Meester. Wil je een ruime keuze hebben qua investeringsmogelijkheden, dan lijkt Bitcoin Meester dus de betere keuze.