Ondernemend

Betrouwbare mobiliteitspartner denkt altijd mee

ABC Banden & Autoservice is ongeveer 35 jaar een onafhankelijk banden- en autoservicebedrijf, met onder andere een vestiging in Deventer. Jeffry Peeters staat met zijn mensen hun klanten ten dienste met de hoogste kwaliteit, heldere afspraken en scherpe tarieven, in een persoonlijke en gastvrije sfeer. Hij levert een breed assortiment aan banden en velgen en verzorgt het onderhoud van de gehele auto of wagenpark: “Zeker, mensen kunnen bij ons terecht voor hoogwaardig onderhoud en reparatie. Voor elk merk en type auto. Ook nieuwe auto’s kennen voor onze getrainde vakmensen geen geheimen”, zegt Jeffry.

Wat betekent die service? “We staan inderdaad bekend om onze vlotte service, maar ook om onze no-nonsense mentaliteit. Onze medewerkers doen er alles aan om onze klanten van dienst te zijn. Een lekke band of een kapot lampje bijvoorbeeld. Mensen kunnen dan gewoon even binnenwandelen en we regelen het in no-time. Mensen kunnen dan rustig in de koffiecorner een krantje lezen en een bakkie doen. Duurt het onderhoud te lang? Dan kunnen mensen gebruik maken van onze gratis haal- en brengservice, of leenauto. Wij willen echt mobiliteitspartner zijn, van A tot Z. Dat betekent ook dat als mensen met motorpech in Zwitserland staan, wij ze daar ophalen. Dat is een geruststelling. Misschien is het handig te vermelden dat we onze klanten ook goed kennen. Dan kun je heel goed inspelen op wat zij belangrijk vinden en dan bouw je een relatie op.” 

ABC is een VACO en RDW-erkend bedrijf. Hoe belangrijk is dat? “Kwaliteit en goede service vinden we heel belangrijk en hoort ook wel bij elkaar. We zijn aangesloten bij AutoCrew, een werkplaatsformule van Bosch, de grootste leverancier van de automobielindustrie. Zij verzorgen ook de bijscholing van onze mensen. Bij een APK-keuring bijvoorbeeld letten we altijd op de verkeersveiligheid, het milieu en de juiste registratie. En bij alles wat we doen, hanteren we een goede prijs-kwaliteitverhouding. Onze vakmannen kunnen precies vertellen wat nodig is en wat dat betekent. Daarmee weten onze klanten altijd waar ze aan toe zijn en komen er geen vervelende verrassingen achteraf. Dat hoort ook bij een goede relatie en het past helemaal bij onze no-nonsense mentaliteit.” 

Jullie hebben vaak aantrekkelijke acties? “Zeker, er zijn eigenlijk altijd wel voordeelacties. Onder andere velgen voor scherpe prijzen, of een APK-keuring. Daarbij kunnen we ook de keuringen en het onderhoud doen van het wagenpark van een onderneming. Die willen verzekerd zijn van een optimale mobiliteit. Dat regelen wij voor ze. Daarnaast zijn er ook altijd aanbiedingen op zomer- en winterbanden. Wij kunnen daarbij de opslag van de banden verzorgen. Het is voor veel mensen een geruststelling dat dit kan op één adres.” Het is duidelijk dat ABC Banden & Autoservice zijn klanten op het vlak van mobiliteit in de breedste zin van het woord ontzorgt.

 

Essenstraat 8
7418 BM Deventer
T 0570-620820
I deventer@abc-banden.nl
W www.abc-banden.nl