Ondernemend

Bankstellen van UrbanSofa.nl

Een bankstel kopen is een hele investering. Je wilt daarom een juiste keuze maken. Bij UrbanSofa weten ze als geen ander hoe belangrijk het is om de perfecte bank te vinden. Ieder heeft weer zijn eigen voorkeur wat betreft uitstraling en zitcomfort. Daarom kun jij bij UrbanSofa een bank helemaal naar jouw wens samenstellen!

Zelf je bankstel samenstellen
UrbanSofa heeft een ruime collectie bankstellen. Zo hebben ze sofa’s, loungebanken, hoekbanken en u-banken. De modellen variëren van klassiek en tijdloos tot modern en trendy. Er is voor ieder wat wils! Iedere bank kun je naar jouw wens personaliseren. Zo kies je zelf de opstelling, stof, zitcomfort en nog veel meer.

Waarom een bankstel van UrbanSofa?
Wanneer je jouw droombank hebt samengesteld, wordt deze compleet met de hand gemaakt in de Europese fabriek van UrbanSofa. Van de eerste plank tot het laatste knoopje, echt vakmanschap dus! Daarnaast staan aandacht voor mens en milieu ook nog eens hoog in het vaandel. Hoe dit allemaal kan voor zo een scherpe prijs? UrbanSofa laat kostbare schakels weg uit het proces. Ze doen bijvoorbeeld niet aan opslag en overslag, maar brengen jouw nieuwe bankstel met de nieuwste vrachtwagens rechtstreeks van de fabriek naar het verkooppunt waar jij je bank hebt gekocht.

Jouw droombankstel bestellen
Op de website van UrbanSofa kun je genoeg inspiratie opdoen. Heb je alle bankstellen bekeken en is jouw oog gevallen op een van de modellen? Dan is het tijd om een UrbanSofa verkooppunt te bezoeken. Deze bevinden zich door het hele land, er is er dus vast een bij jou in de buurt! Hier kun je jouw favoriete bank met eigen ogen bekijken en testen. Heb je vooraf nog vragen? Neem vooral contact op met de klantenservice van UrbanSofa. Zij staan je graag te woord om al je vragen te beantwoorden.