Ondernemend

Alles wat ondernemers nodig hebben

Kantoorartikelenleverancier Office Centre is weer terug in Apeldoorn, op het vertrouwde adres Tweelingenlaan 10. Vanuit dit pand werden de afgelopen jaren kantoorartikelen onder de naam Staples Retail aangeboden. Maar nu prijkt de naam Office Centre weer op de gevel. Zaterdag 13 april houdt Office Centre Apeldoorn de officiële heropening.

Inmiddels telt ons land 39 vestigingen van Office Centre, allen met een lokale insteek. “Office Centre Apeldoorn biedt alles wat de ondernemer nodig heeft onder één dak en specialisten op diverse afdelingen zetten zich dagelijks in voor een optimale klantbenadering. Kantoorartikelenleverancier Office Centre is weer in Nederlandse handen en de vestiging in Apeldoorn gaat zich nu richten op de lokale markt”, vertelt vestigingsmanager Arnoud Peters. “Voor de klant is dat veel gunstiger, want dit betekent kortere lijntjes in de communicatie.”

Een wandeling langs het assortiment leert dat Peters niets te veel heeft gezegd: inderdaad, werkelijk álles is er. Tot aan alle benodigdheden voor – zelfs ook – de bedrijfskantine staat alles keurig overzichtelijk uitgestald. Het Double A-papier is weer terug in de collectie en Office Centre is ook weer de plek waar innovatieve producten – zoals bijvoorbeeld de Samsung Flip (een digitale flipover) – te zien en te verkrijgen zijn. Er is tevens een bedrijfskledingshop toegevoegd, waar zowel de ZZP-er als het MKB-bedrijf terecht kan voor kwalitatieve, gepersonaliseerde bedrijfskleding. De vele (auto)bedrijven nabij Office Centre Apeldoorn kunnen er tevens terecht voor bijvoorbeeld autooverschrijvingen én er is een Post.nl kantoor ingericht.

Op de afdeling Print & Marketingservices kan de ondernemer terecht voor al zijn print- en drukwerkoplossingen, maar ook voor complete huisstijl, promotionele producten en relatiegeschenken, van ontwerp tot realisatie. De meubelafdeling biedt keuze uit meer dan vijftig bureaustoelen en laat een selectie van de vele mogelijkheden zien op gebied van kantoorinrichting met zitsta- werkplekken, bureaus en werkplekken in diverse uitvoeringen. Projectinrichting is mogelijk van vloerbedekking tot en met zonwering. Een binnenhuisarchitect komt vrijblijvend op locatie, om met de klant alle wensen in kaart te brengen en dit uit te werken in een 3D-ontwerp.

EasyTech
Met EasyTech heeft Office Centre Apeldoorn IT-ondersteuning en oplossingen paraat. Computers en laptops die aangeschaft worden, kunnen volledig geïnstalleerd worden, zodat deze direct klaar zijn voor gebruik en de klant zich kan focussen op het ondernemen. Office Centre Apeldoorn levert uiteraard ook nog duizenden traditionele kantoorartikelen direct uit voorraad. Een enthousiast team staat elke dag klaar, adviseert over diverse toepassingen en denkt graag mee over allerhande vraagstukken op gebied van kantoor en ondernemen.

Zaterdag 13 april houdt Office Centre Apeldoorn een officiële heropening. In samenwerking met diverse leveranciers én lokale ondernemers wordt dit een feestelijke dag met productdemonstraties, lokale producten en diverse activiteiten. Er geldt die dag sowieso een korting van 15% op alle HP-laptops/PC’s en er worden workshops Facebook en LinkedIn gegeven. Peters: “Iedere kopende klant krijgt dan ook een cadeautje van ons.”

Office Centre Apeldoorn
Tweelingenlaan 10, 7324 AM Apeldoorn
T 055-3601100
I apeldoorn@officecentre.nl
W www.officecentre.nl