Ondernemend

Alles op het gebied van straat-, sloop- en grondwerk

Bij De Poorte Joppe gebeurt alles op het gebied van grondwerk, van het maken van een oprit of terras tot het aanleggen van een compleet bedrijfsterrein. De Poorte is afgeleid van Poort. “Ons bedrijf zit aan het begin van Joppe en men noemt dit van de oudsher ‘De Poort’. Daarnaast betekent het doorgang en dat is precies wat wij doen. Doorgaan met ons werk, op de vertrouwde voet”, aldus Dirk van Helvoort.

“In de loop der jaren hebben we een grote klantenkring opgebouwd. Onze klanten kennen ons en wij kennen onze klanten. Of we leren ze kennen. Ze weten dat ze kwaliteit van ons kunnen verwachten. Ook de afgelopen tijd hebben wij weer aan mooie projecten gewerkt. Wij werken veel voor particulieren en aannemers, maar ook voor (grote) bedrijven. Overal waar straat-, sloop- en grondwerk nodig is, kunnen wij van dienst zijn. Wij hebben een mooi team aan vaste medewerkers en, afhankelijk van drukte, een flink aantal flexibele krachten. Met deze capaciteit kunnen wij grote projecten aan, zowel voor particulieren, aannemers als bedrijven.”

Particulieren en bedrijven
Veel particulieren weten De Poorte Joppe al te vinden. “Wij verrichten voor particulieren veel werkzaamheden zoals het aanleggen van een terras of het spitten en inzaaien van het gazon,  maar ook als het om riolering gaat kunnen wij van dienst zijn. Ook hier geldt ‘als het om straat-, sloop- of grondwerk gaat, kunnen wij het doen’. Voor bedrijven kunnen wij bijvoorbeeld bedrijfsterreinen aanleggen of grondwerkzaamheden uitvoeren. Juist door onze brede oriëntatie kunnen wij het hele project in eigen hand houden. Vanaf de sloop tot en met het aanleggen van bestratingen houden wij alle werk in eigen hand. Dit heeft als voordeel dat de klant één aanspreekpunt heeft en dat is wel zo prettig. Korte lijnen, duidelijke afspraken en kwaliteit; dat is waar wij voor staan.”

Aanvullende diensten
“Ook kan de klant bij ons op het bedrijf terecht voor diverse handelsproducten zoals zand, menggranulaat, compost en diverse  grindsoorten. Daarnaast nemen wij diverse afvalstromen in zoals hout, dakleer, bouw,- en sloopafval en puin, ook kan er grond van diverse kwalificaties gestort worden. Voor particulieren en aannemers bieden wij nog de mogelijkheid om met onze eigen vrachtwagen een container te plaatsen van verschillende formaten, deze container kan gebruikt worden om de verschillende afvalstromen vanaf locatie af te voeren.”

Voor meer informatie neem een kijkje op de website of social media of neem contact op via telefoon of e-mail.

Joppelaan 81
7215 AD Joppe
T  0575 494308
E  info@depoortejoppe.nl
W www.depoortejoppe.nl