Ondernemend

Alle zalen open tijdens Swingnight

BATHMEN – Zaterdag 28 oktober is de eerste Swingnight van het nieuwe seizoen. Alle zalen gaan net als vroeger weer helemaal open, met als extraatje dat de Après-Ski Bar ook geopend gaat worden.

Met vier area’s aan muziek is er aan iedereen gedacht; je gaat lekker uit je dak op de beste Dance-Classics tot de leukste hits van nu met DJ Galaxy in de Grote Zaal of laat je meevoeren op zwoele Summervibes, opzwepende Moombahton en de rauwe energie van Hardstyle in de Shotjesbar met Dj Con Nalez en MC Shizzler. Net als vroeger gaat het Grand Café/Kelder weer open met DJ Dumore met de lekkerste Rewind, afgewisseld met de fijnste Club & Tech/House Hit-Tunes. Wil je meer feest, dan is er vanaf nu ook de Après-Ski Bar met de foutste Après-Ski hits van toen en nu!

Onder de nieuwe eigenaren van Boode gaat de Swingnight van Tersteeg Entertainment gewoon door. “De Swingnight is al bijna 20 jaar een stabiele factor bij Boode in Bathmen en inmiddels niet meer weg te denken in de programmering”, vertelt Harry Tersteeg. “We hopen dit nog heel lang te kunnen blijven doen.” Zijn vrouw Claudia voegt daaraan toe dat ze zó blij zijn dat net als vroeger alle zalen weer open gaan. “Je merkt het ook aan de reacties van de bezoekers; de voorverkoop gaat ongekend hard en we krijgen heel veel leuke reacties dat alle zalen weer open gaan.”

Meer informatie en tickets zijn verkrijgbaar op www.swingnight.nl