Stedendriehoek

Knappe vent met sterke persoonlijkheid

Dierenasiel de Kuipershoek zoekt een plekje voor Maroon, een prachtige ‘geholpen’ kater van 7 jaar. Deze knappe vent met een sterke persoonlijkheid kan erg aanwezig zijn en nadrukkelijk vragen om een aai. Daar geniet hij dan ook erg van.

Ook gaat Maroon graag naar buiten om te kijken wat daar te beleven valt. In huis stelt hij het gezelschap van andere dieren (hond, katten) niet op prijs, want dit kereltje wil graag alle ruimte en aandacht voor zichzelf. Ook van kleine kinderen (onder de 12 jaar) is hij geen fan.

Zoals gezegd leeft hij zich graag buiten uit. Ook binnen kan hij soms zijn oerinstinct niet helemaal onderdrukken: als deze volwassen knappe man iets niet aanstaat, begint de leeuw in hem te brommen en kan hij een tik geven of je zijn tandjes laten voelen. Maar… als Maroon in zijn waarde wordt gelaten én zijn temperament wordt gewaardeerd, dan zal hij een fijne huisgenoot zijn.

In verband met corona kan men niet meer ‘zomaar’ langskomen. Wel kan men de interesse voor Maroon kenbaar maken door op de website van Dierenasiel de Kuipershoek Maroon te zoeken en een ingevulde vragenlijst mailen naar asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl. Het asiel neemt dan contact op.