Stedendriehoek

Kerstconcert klinkt op cd

Het Christelijk mannenkoor De Lofzang Heerde heeft een kerst-cd uitgebracht met als titel ‘In Der Christnacht’. Dit album weerspiegelt de sfeer van de immens geliefde Fuite-Kerstconcerten die jarenlang plaatsvonden in de Grote Kerk van Apeldoorn.

Met financiële medewerking van Bakkerij Fuite uit Apeldoorn en andere sponsoren is er in de afgelopen maanden hard gewerkt aan het produceren van deze Fuite-Kerst-cd. Deze cd wordt door het mannenkoor uitgebracht als alternatief voor het Fuite-Kerstconcert dat dit jaar vanwege de coronacrisis niet door kan gaan. Het bestuur van het mannenkoor heeft met deze cd een manier gevonden om de liefhebbers van de Fuite-kerstconcerten toch te kunnen laten genieten van prachtige kerstmuziek.

Op deze kerst-cd zijn prachtige liederen uit de rijke historie van De Lofzang te beluisteren. Daarnaast zijn er ook vier mooie muzikale bijdragen te beluisteren van Jacob Schenk, Erica Vogel en Wilco Veldkamp. Deze zijn onlangs opgenomen in de Grote Kerk te Apeldoorn.

De cd is vanaf nu te bestellen via de website van De Lofzang (www.lofzangheerde.nl) en kost €12,- (inclusief verzendkosten) en bij de verkoopadressen €10,-. Deze verkoopadressen zijn: Veldkamp Thuis, Stationsstraat 110 te Apeldoorn; Evangelische Boekhandel Koers, Hoofdstraat 146 te Epe; Evangelische Boekhandel Shalom, Klapperdijk 27 te Wapenveld; Rozendal Home Electro, Zwolseweg 7 te Heerde; Christelijke Boekhandel Blijmare, Stationslaan 10G te Nunspeet.