Stedendriehoek

‘Ja, ik wil’ bruidsbeurs in Hoog Soeren

HOOG SOEREN – Op zondag 27 augustus vindt de achtste editie van de Bruidsbeurs ‘Ja, ik wil’ plaats in Charme Hotel Oranjeoord te Hoog Soeren (gemeente Apeldoorn). Met 32 standhouders en twee bruidsshows (om half twee en vier uur ‘s middags) belooft het weer een mooie dag te worden. Iedereen is welkom om (gratis) binnen te lopen tusen 12.00 en 17.00 uur.

“De gasten ontvangen bij binnenkomst een welkomstdrankje en amusehapje van het hotel en bruidsparen ontvangen een goodiebag,” vertelt mede-organisator en sales manager bij Charme Hotel Oranjeoord Ilona Pel. “De stands bevatten alles wat je nodig hebt om van je Grote Dag een perfecte dag te maken. Van visagie tot aan bruidsjurken, trouwpakken, bloemstukken, ringen en een fotograaf en nog veel meer. Er is overal aan gedacht.” Twee keer per jaar vindt deze bruidsbeurs plaats in en bij het hotel. “ De bruidsparen lopen als het ware door onze stand, Charme Hotel Oranjeoord.  Mocht je interesse hebben om hier je bruiloft te laten verzorgen, dan kunnen we gelijk een offerte voor u maken.” Charme Hotel Oranjeoord is een officiële trouwlocatie en beschikt over een prachtige  grote feestzaal,  fantastische culinaire keuken voor het bruiloftsdiner, sfeervolle diner ruimtes, meerdere privé terrassen en je kunt er vorstelijk overnachten. “Wanneer een bruidspaar beslist om na de eerste offerte de bruiloft hier te laten verzorgen, krijgen ze de bruidsovernachting in een luxe kamer cadeau. Ook is er een prijsvraag op de dag van de beurs. De prijs is een diner voor twee in Restaurant Hoogheid.”

Ilona organiseert al jaren de bruidsbeurs samen met weddingplanner Marian Krook- Lievestro, van Stralend Middelpunt. Zij hebben allebei jarenlange ervaring met bruiloften organiseren. “Ik vind het heel bijzonder om deel te mogen uitmaken van een van de mooiste dagen van iemands leven. Maar ook dat je het vertrouwen krijgt van het bruidspaar om mee te denken, in hoe deze dag er uit gaat zien. Wij hebben al ontzettend veel bruiloften mogen organiseren, en dat vind ik een grote eer.”

Kijk voor meer informatie op de website www.bruidsbeursjaikwil.nl of op de Facebookpagina Bruidsbeurs ‘Ja, ik wil’.