Stedendriehoek

Inloopdag werk en opleiden in de techniek en bouw

VORDEN – Zaterdag 4 februari wordt de tweede inloopdag in de Innovatieloods in Vorden gehouden. Ditmaal met het thema werk en opleiden. “Met de drie bedrijven Lubron Technical Services, Thom Engineers en Bouwkracht bankpersoneel bieden we samen met onze opdrachtgevers al twintig jaar werk in de Achterhoek. Wij inspireren, motiveren en ondersteunen medewerkers om datgene te doen waar men goed in is. We hebben momenteel honderden banen en projecten en zijn op zoek naar kandidaten uit de regio.”

Opleidingswerkplaats en ontwerplab
“Afgelopen jaar hebben we een opleidingswerkplaats en ontwerplab gerealiseerd die per 1 januari 2017 officieel in gebruik zijn genomen. We kunnen hiermee medewerkers op alle niveaus interne cursussen, trainingen en workshops aanbieden, maar ook mensen laten samenwerken en kennis delen.”

Naast de interne opleidingen van Lubron Technical Services, zoals NIL lascursussen op TIG niveau 2 RVS en MAG niveau 2 staal, NEN3140, VCA en heftruck of hoogwerker, wordt een groot scala aan trainingen, cursussen en opleidingen aangeboden in samenwerking met professionele opleidingspartners. “De medewerkers van Thom Engineers kunnen bijvoorbeeld deelnemen aan cursussen gericht op 3D tekenen en ontwerpen. Voor Bouwkracht Vakpersoneel starten we op donderdag 26 januari met een workshop houtbewerken-meubelmaken.”

Daarnaast worden er trainingen en workshops georganiseerd op het gebied van (sociale) innovatie, persoonlijke ontwikkeling, klantgerichtheid, (time)management en consultancy. “We komen heel graag in gesprek met werkzoekenden of baanveranderaars die direct op zoek zijn naar een vaste baan, opleiding of voortdurend willen werken op projectbasis. Met ons traject ‘een slimme zet’ bieden we ook mogelijkheden door te groeien van werkvloer naar kantoor.”

De inloopdag vindt 4 februari van 10.00 tot 16.00 uur plaats aan de Netwerkweg 2 te Vorden. “Kijk op onze websites lubron.nl, thom.nl of bouwkracht.nl voor het volledige aanbod of neem direct contact met ons op!”