Stedendriehoek

Hecht! Vastgoedbeheer zorgt (H)echt voor uw huis!

Een woning, vakantiehuis of appartement is een rijk bezit. Dit waardevolle bezit vraagt echter wel doorlopend uw aandacht. Op tijd schilderen, verhelpen van lekkages, kleine reparaties verrichten, uw erf en tuin bijhouden zijn enkele voorbeelden. Niet iedereen heeft daarvoor de kennis of de tijd beschikbaar. Niet iedereen heeft er de behoefte aan om dat het allemaal zelf te doen of te regelen. Welke betrouwbare bedrijven zijn er die dit goed, vakkundig en betrouwbaar voor u kunnen uitvoeren? Aan wie durft u dat uit handen te geven?

Hecht! Vastgoedbeheer, opgericht door Jean Jacques Turlings en Jos van het Bolscher, kan u hierbij helpen. “Wie ontzorgd wil worden kan Hecht! Vastgoedbeheer inschakelen. Wij regelen wat nodig is. Een schilder, loodgieter, elektricien, timmerman of andere vakman. Offertes aanvragen of een onderhoudsplan opstellen? Wij gaan voor u aan de slag op de manier zoals u dat wenst.”

Hecht! Vastgoedbeheer heeft de kennis en de ervaring. “Wij adviseren, begeleiden en ontzorgen u bij het onderhouden van uw vastgoed. Daarbij dienen wij uw belang. Wij zijn zelfstandig en werken onafhankelijk van derden. Wij houden van persoonlijk contact. Ontzorgen is ons motto. We luisteren naar uw behoefte en vertalen dit voor u in oplossingen.

Hecht! heeft vier pakketten voor haar relaties klaarliggen. Al naargelang de behoefte kunnen we u ontzorgen op het gebied van:

  • het dagelijks beheer van uw woning;
  • Opstellen meerjarig onderhoudsplan van uw woning;
  • het uitvoeren  en begeleiden van planmatig onderhoud aan uw woning;
  • advies hoe u uw woning toekomstbestendig maakt.

“Of het nu gaat om duurzaamheid,  aanpassingen voor de oude dag (levensloopbestendig) en/of beveiliging (inbraak- en brandpreventie of huisautomatisering), wij helpen u zowel met adviezen, oplossingen, offertes, mogelijke subsidietrajecten en de uitvoering en begeleiding van alle voorkomende werkzaamheden in en om uw huis.”

Hecht! is bereikbaar via een speciaal servicenummer: 085-4894351 of per e-mail: info@hechtvastgoedbeheer.nl. Voor meer informatie bezoek de website www.hechtvastgoedbeheer.nl.

Wilt u met ons kennismaken? Wij maken graag een afspraak om te bespreken of en hoe we u van dienst kunnen zijn.