Stedendriehoek

Groot assortiment woonplezier met steeds een wisselende collectie

In het gezellige dorp Oene, centraal gelegen tussen Zwolle, Apeldoorn en Deventer, is B&G Meubelen te vinden. Met maar liefst 3000 m2 winkeloppervlak, volop gratis parkeren voor de deur en elke week nieuwe items in de zaak, is het de moeite waard hier regelmatig een kijkje te komen nemen.

Compleet ingerichte woonkamers in de showroom bieden volop inspiratie. Proef de sfeer van hoe jouw nieuwe woonruimte er uit kan komen te zien. Maar er is hier nog veel meer te vinden. Vloeren, vloerbedekking, raambekleding, alles voor de slaapkamer, tot aan tal van kleinere producten zoals hoofdkussens, dekbedovertrekken, muurdecoratie en lampen. Hier vind je alles voor je hele huis.

De krenten uit de pap

“Niet alleen ons assortiment trekt veel klanten, maar ook onze service”, aldus Desiree. “Wij zijn een familiebedrijf dat staat voor een hoge kwaliteit. Daarbij hebben wij een eigen inkoop, zodat we altijd scherpe prijzen kunnen bieden. Je kunt zeggen dat wij hier de krenten uit de pap van zo’n 200 fabrikanten aanbieden. Er zijn dan ook steeds weer nieuwe artikelen, groot en klein, in de showroom te vinden. Veel kleine artikelen kunnen direct worden meegenomen. De grotere artikelen worden door de eigen bezorgdienst aan huis bezorgd. Het enthousiaste team van medewerkers zorgt ervoor dat klanten hier rustig kunnen winkelen. “Hier mag je als klant rustig rondkijken en heb je vragen, dan staan wij voor je klaar.”

Garantieconcept van Oranje

Als je net een nieuwe bank of ander zitmeubel in je woonkamer hebt staan, wil je er natuurlijk zorgeloos van kunnen genieten. Daarvoor is er het Garantieconcept van Oranje. “Dit betekent dat je maar liefst 5 jaar garantie krijgt op vlekken en de constructie.”

B&G Meubelen is te vinden aan Houtweg 18 in Oene. Voor meer informatie: www.bengmeubelen.nl