Stedendriehoek

FEMME-inspiratie hét event voor Powervrouwen

DEVENTER – Innovatie, creativiteit en prachtige verhalen over het ondernemerschap zijn de verbindende factoren die Vivian Buitendijk al jarenlang inzet om zaken te doen in en om Deventer. Met haar bureau Project & Co creëert, coördineert en organiseert zij diverse top-evenementen in de regio Deventer. Op vrijdag 15 september vanaf 19.30 uur staat het eerste Event FEMME-inspiratie gepland in de Lebuïnuskerk te Deventer.

Vrouwen die hun kansen hebben gecreëerd binnen de wetenschap, de techniek, de zakelijke dienstverlening, kunst & cultuur, onderwijs, zorg en overheid. Business in alle branches, van startups, kleine en grote mkb-bedrijven tot zelfstandige professionals. Vrouwen die elkaar inspireren en van elkaar leren. FEMME-inspiratie biedt een podium aan al deze ondernemende en eigentijdse vrouwen. FEMME-inspiratie is een event waar álle vrouwen een kans wordt geboden om elkaar te ontmoeten en (nieuwe) contacten te leggen.
“Voor FEMME-inspiratie worden topspreeksters uitgenodigd die hun verhaal met ons delen. Inspiratie voor elke vrouw. Hoe leuk is dat!” vertelt Vivian Buitendijk. “Door de goede mix van sprekers en activiteiten, trendy live muziek en ‘wine & dine’ wordt gedurende het Event FEMME-inspiratie de power van vrouwen overgebracht. Elkaar ontmoeten en inspireren, dat is de kracht!”
Vanuit die kracht is aan het event FEMME-inspiratie een goed doel gekoppeld. “Vrouwen die elkaar inspireren zijn een voorbeeld voor elkaar en willen dat ook voor anderen zijn. Een deel van de opbrengst gaat naar de Stichting Lezen&Schrijven. Een stichting ter bestrijding van laaggeletterdheid in Nederland. Die stichting doet enorm goed werk.”

Kaarten voor FEMME-inspiratie zijn te bestellen via de website www.femme-inspiratie.nl