Entertainment

Sportief in je eigen huis

STEDENDRIEHOEK – Er zijn al veel initiatieven voorbij gekomen om je thuis te vermaken. Zo brengt HomeAway een praktisch overzicht om het gezin thuis aan het bewegen te krijgen. Van een online fitnessles tot een digitale disco; bewegen kan altijd en overal, ook in huis! 

Live fitnessles
Joe Wicks van The Body Coach® brengt gezinnen over de hele wereld samen met een gratis dagelijkse online training. Doe live of op een later tijdstip met het hele gezin mee aan zijn familievideotraining. Je hebt geen fitnessapparatuur of -accessoires nodig en het duurt 30 minuten!

Yoga
Word wakker en ontspan met de yoga van Cosmic Kids®. Geniet van schermtijd die focus, ontspanning en plezier brengt, met yoga en mindfulness die ook voor kinderen geschikt zijn. Er zijn veel afleveringen om uit te kiezen. Niet alleen krijg je hiermee het gezin aan het bewegen, maar ook krijg je hiermee de kids rond bedtijd weer rustig.

Digitale disco
Bekijk de Houseparty-app eens, voordat je het kinderfeestje van de kinderen afzegt. Ideaal voor digitale disco’s, binnenshuis stoom afblazen en een hoop virtueel plezier met vrienden.

Spelletjes die je laten bewegen
Vind (of maak) bordspelletjes, spelletjes voor op de grond en computerspelletjes waarmee je alles eruit zweet. Teken een hinkelspel, volleybal met ballonnen, doe met het hele gezin 50 verschillende sporten en win van elkaar met Go Vacation op de Nintendo Switch™. Of haal Twister tevoorschijn voor ouderwets familieplezier!

Kartonnen dozen en een paarse krokodil
Kussens, stoelen, knuffels, dekens, kartonnen dozen, een paarse krokodil en een beetje verbeelding zijn de ideale spullen om een hindernisbaan in huis of in de tuin te maken. Klim, klauter, ontwijk en duik weg van de krokodil om de eindstreep en de overwinning te halen! Bewegen en plezier maken gaan hand in hand en met een beetje aanpassen kan dit ook gewoon in je eigen huis.
Bron en foto: HomeAway