Entertainment

Quiz met vele prijzen zorgt voor een avond vermaakt vanaf de bank

BUSSLOO – Vreemde tijden voor iedereen, zo ook voor het leukste activiteitencentrum van de regio. En juist daarom organiseert Bas van Roosmalen, eigenaar van multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo aanstaande maandag 6 april een live quiz met vele te winnen prijzen op Facebook.

“Als entertainen in je bloed zit en je met tranen in je ogen de deuren van je bedrijf tijdelijk moet sluiten, dan ga je automatisch op zoek naar alternatieven,” aldus Bas. Hij sloot de deuren van zijn multi-activiteitencentrum al voor het moest vanuit de overheid, omdat veiligheid en gezondheid van zijn medewerkers, gasten en familie voorop staan. Maar stil zitten ze niet op Bussloo. “We zijn het leukste entertainment bedrijf van de Stedendriehoek en het voelt dus alsof we de aangewezen persoon zijn om, juist nu ook, iedereen die een beetje lol en ontspanning kan gebruiken te vermaken.” Al gauw ontstond het idee voor een live quiz op Facebook. Een laagdrempelige en bovendien veilige wijze van vermaak in deze tijden. Ruim een half uur vertier mét interactie en vele prijzen die te verzilveren zijn tijdens, maar ook zeker na de crisis. “Een positief flow en vooruitzicht is het gezondste wat er is.”

Samen sterk

Onder het motto ‘samen sterk’ werden er andere lokale bedrijven en partners benaderd of zij ook een bijdrage wilden leveren aan “gewoon een leuke avond om al het nare even te vergeten.” Er werd zo enthousiast op gereageerd dat het activiteitencentrum met gemak meerdere avonden kan vullen met prijzen in categorieën met voor elk wat wils. Sponsoren melden zich zelfs massaal spontaan aan. Tapaspakketten, dinerbonnen, bootcamps, diverse cadeaubonnen, lasergame arrangementen, kortom, te veel om op te noemen. Bas is dankbaar.“Het is werkelijk waar hartverwarmend hoe geweldig mensen reageren en een steentje willen bijdragen om dit initiatief tot een succes te maken!”

Het c-woord is verboden

De Leukste Quiz van de Stedendriehoek, zoals de quiz genoemd wordt binnen het bedrijf, zal plaatsvinden op maandagavond 6 april omstreeks 21.00 uur op de Facebookpagina van Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo.

Vragen zullen die avond beantwoord kunnen worden via een speciaal Whatsappnummer en de prijzen worden direct uitgereikt. Om op te warmen voor de quiz wordt de eerste vraag alvast gesteld door oud Nederlands Elftal speler Paul Bosvelt. Een ding staat als een paal boven water voor Bas. “Het c-woord is verboden die avond. We gaan genieten met zijn allen! Als dit lukt is onze missie gelaagd.”

Over Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo

Centraal gelegen in de stedendriehoek Apeldoorn, Deventer, Zutphen ligt het multi-activiteitencentrum, welke in 2005 begon met een 27 holes Pitch&Putt Golfbaan. Inmiddels is de locatie aan het mooie meer van Bussloo uitgegroeid tot een multi-activiteitencentrum met zo’n 30 medewerkers en een aanbod van meer dan vijftien verschillende in- en outdoor activiteiten zoals Escape Rooms, Lasergame, Elektrische Step Tours en diverse golfvarianten. De ruim opgezette locatie midden in de natuur is een zeer gewilde (feest)locatie voor zowel kleine als grote groepen.