Entertainment

Pinkpop presentatoren Eva Cleven, Vera Siemons en Frank Evenblij

Niemand hoeft weer iets te missen van Pinkpop 2024! Voor de muziekliefhebbers die er niet bij kunnen zijn, niet voor iedere dag een kaartje hebben of na afloop nog willen nagenieten: geen paniek! Eva Cleven, Vera Siemons én Frank Evenblij presenteren dit jaar Pinkpop 2024 op NPO 3. Naast dat er in de uitzending heel veel optredens te zien zijn, doen de presentatoren uitgebreid verslag van de optredens, bespreken ze de meest opvallende momenten en nemen ze de kijker mee naar de artiesten backstage.

De 53e editie van Pinkpop is nu al legendarisch met artiesten als Keane, Ed Sheeran, Nothing But Thieves, Sam Smith, Avril Lavigne, Hozier, Limp Bizkit, Calvin Harris, Måneskin, De Jeugd van Tegenwoordig, S10, Froukje, Dool, e.v.a.. Pinkpop 2024 is overal bij: álle stages van Pinkpop, dit keer ook voor het eerst stage 4, worden geregistreerd.

Lukt het Eva, Vera of Frank om in dat weekend de headliners te spreken voor de camera? En hoe gaat het met de zenuwen van de artiesten? Zijn de fans er klaar voor? En wat worden de favoriete shows? Als je naar Pinkpop 2024 kijkt op NPO 3, krijg je antwoord op al deze vragen.

Uitzending op NPO 3 Pinkpop 2024:
– zaterdag 22 juni om 21:15 uur bij de NTR op NPO 3
– zondag 23 juni om 19:40 uur én om 23:10 uur bij de NTR op NPO 3

Pinkpop 2024 is een samenwerking van BNNVARA, VPRO en NTR.

Nog meer Pinkpop? We got you!
Op NPO2 Extra wordt tijdens het Pinkpop weekend complete optredens gestreamd en die zijn na afloop terug te vinden op het YouTube-kanaal van 3voor12. Daar vind je ook recensies van de optredens. NPO 3FM zendt live uit vanaf het festivalterrein en via 3fm.nl/festival zijn na afloop alle highlights terug te vinden. Nagenieten kan ook met de Pinkpop After Podcast op NPO Luister en/of met Back To Pinkpop: in vijf afleveringen zie je daar de mooiste concerten van de afgelopen editie van Pinkpop in lekker lange blokken. Die zijn te zien van maandag 24 juni tot en met vrijdag 28 juni- elke avond dus!- op NPO 2 Extra vanaf 22:15 uur.