Entertainment

Mañana Mañana het meest relaxte festival van Nederland

LAREN – Bandjes kijken middenin het bos, genieten van straattheater in een feeërieke Franse kasteeltuin en ’s avonds samen jammen bij een groot kampvuur: dat is Mañana Mañana, één van de meest sfeervolle festivals die je deze zomer kunt bezoeken. Dit eigenzinnige feestje is sinds twee jaar neergestreken op de bosrijke kasteelweides van Landgoed Oolde in Laren (Gld.). Van 13 tot en met 16 juni verzamelen nieuwsgierige levensgenieters, muzikale fijnproevers, doorgewinterde hippies, flamboyante paradijsvogels en gezinnen met jonge kinderen zich weer in deze zinnenprikkelende festivaloase.

Line-up voor muzikale schatzoekers

Grote, gevestigde namen zul je hier niet aantreffen, maar wel onontdekte pareltjes uit bijna elk genre: van surf tot comedy en van punk tot electro, rock, blues, acrobatiek, singer-songwriter, poëzie en latin. Dit jaar kunnen muzikale schatzoekers hun hart ophalen met onder meer rock ’n roll van The Shivas (US), surfrock van Starfish, messcherpe Schotse funk van High Fade, pret-ska van Politie Warnsveld, diepzinnige liedjes van profvoetballer-gone-singer-songwriter Björn van der Doelen, psychedelische 70’s pop van Zuster Zonnebloem en hiphop van Rens, Jaïr & Ome Uncle.

Workshops en theater

Met twaalf verschillende podia en een lijst artiesten uit alle uithoeken van het muzikale en theatrale landschap, valt er voor iedereen wel iets bijzonders te ontdekken op Mañana Mañana. Daarnaast biedt het festival een uitgebreid interactief programma. Zo kun je een workshop glasblazen of yoga volgen, meewerken aan een gemeenschappelijk kunstwerk van kunstenares Vera Vos of een college bijwonen in de Universitent. Kinderen kunnen bijvoorbeeld op bodemsafari in de vijver of een speurtocht doen in het bos.

Je hebt al een dagkaart voor €37,50 (jeugd €12,50, met gratis toegang voor kinderen onder 1.10 meter). Kom je ook ontdekken waarom Mañana Mañana zichzelf ‘het meest relaxte festival van Nederland’ noemt?

Kijk voor meer informatie op www.mananamanana.eu