Entertainment

Kijk met het hele gezin naar carnaval 2021 op tv

Foto: Pixabay

De beide livestreams van CV De Rossumdaerpers zijn zowel zaterdag als zondag ook te zien op tv. RTV 794, de lokale zender voor de gemeenten Epe en Heerde, neemt zowel op zaterdagavond als zondagmiddag het signaal over. Daardoor is alles gemakkelijker te zien en kunnen mensen er ook een traditioneel gezellige familieavond thuis voor de buis van maken.

Mensen die een abonnement hebben bij Ziggo kunnen voor twee dagen carnaval terecht op kanaal 36 en voor degenen die tv kijken via KPN en bijbehorende merken hoeven slechts naar kanaal 1468 te gaan om alles mee te krijgen. Feestvierders die liever gebruik blijven maken van hun computer kunnen – zoals gepland – het evenement volgen via de Facebookpagina van De Rossumdaerpers en op YouTube.

De vaste DJ’s van De Rossumdaerpers zijn op zaterdag 13 februari (binnen de Corona-richtlijnen) in een professionele studio te vinden, waar zij vanaf 21.00 uur een ontspannen show verzorgen, waarbij via Internetverbindingen Prins John I, Prinses Leonie I en de Raad van Elf worden betrokken. Zij richten zich dan op de volwassen feestvierders die de kans krijgen om zelf actief mee te doen aan het virtuele evenement.

Een dag later is het op zondag 14 februari vanaf 15.00 uur de beurt aan de kinderen. Ook zij kunnen zich dan laven aan een online feest, waarbij de muziek wordt aangepast aan hen en de dansgardes acte de presence geven op een vergelijkbare wijze als het Prinsenpaar een dag eerder.