Entertainment

KidsErOpUit maakt het mogelijk: online kamperen

Van slapen in je tent tot minidisco, van kampvuur tot stadjes bezoeken. Veel mensen missen de camping in deze corona-periode. Daarom bedacht Saskia van Klaarbergen van KidsErOpUit de Online Camping tot 5 mei open is. “In deze meivakantie komen we samen op ons digitale kampeerterrein. Ik heb dagelijks verschillende activiteiten voor jong en oud georganiseerd die met kamperen of naar de camping gaan te maken hebben. Zo krijgen mensen toch nog hun camping-feeling. Het wordt een heel leuk avontuur! Het is altijd een droom geweest een camping te starten”, lacht Saskia. “Dat ‘ie online zou zijn, had ik nooit verwacht. ”

Je online kampeeravontuur begint bij ‘de receptie’ met inchecken via Facebook. Vervolgens is er een offline activiteit: namelijk het opzetten van je tentje in je tuin, woonkamer of op je balkon. Daarna is je meivakantie gevuld met vakantieactiviteiten. “We gaan bijvoorbeeld live met een kampvuur, zoals je die kent van je eigen vakanties. Ook kun je online met ons op citytrip, kun je meedoen aan een bingo en nog veel meer. Erg leuk om te doen”. Het hele progamma van de camping is hier terug te vinden.

Corona en reisbloggen

Het reisblog KidsErOpUit bestaat inmiddels 6 jaar. Saskia en haar blogteam voorzien dagelijks ouders van tips om er met kinderen op uit te gaan. “In deze corona-periode ziet de online reiswereld de omzetten dalen. Ik ook. Het is mooi dat partners uit de reiswereld zoals Landal en Obelink meedoen met de camping-activiteiten. Ik vind het belangrijk dat we gezamenlijk het beste uit deze periode halen. Alleen samen komen we hier doorheen.”

Inchecken via Facebook kan via deze link.

Foto: KidsErOpUit