Entertainment

Freerun lessen van start bij indoor trampolinepark

Freerunnen is vanaf 25 oktober 2021 onderdeel van de Tricks- & Jumplessen bij Street Jump Apeldoorn volgens het concept van Tantum Freerunning. En wil je bij de Halloween Fright Night aanwezig zijn? Lees dan verder hoe je kaarten kunt winnen!

Street Jump is een samenwerking aangegaan met Rutger Schipper van Team Tantum (bekend van YouTube). Rutger traint en draagt zijn kennis en ervaring over aan de Jumpmasters van Street Jump. Street Jump Apeldoorn is bijzonder blij dat hij juist haar heeft geselecteerd als uitbreiding op zijn Tantum Freerunning locaties.

Freerunner en YouTuber Rutger Schipper opent de eerste twee lessen op maandag 25 oktober. De nieuwe Freerun lessen zijn elke maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van 18.00 tot 19.00 en 19.00 tot 20.00 uur. Per les kunnen maximaal 20 personen deelnemen. De kosten van één training per week zijn € 35,– per maand. De eerste twee proeflessen zijn gratis. De abonnementhouders krijgen tijdens het regulier jumpen altijd het 2e uur gratis.

Wie op 25 oktober de eerste les met Rutger wil meemaken kan zich opgeven via https://tantumfreerunning.nl/

Wat is Freerunnen en wie is Rutger ?
Freerunning is een opkomende sport en wordt steeds populairder. In deze sport kan je bewegen in een vrije vorm en zoek je steeds een nieuwe uitdaging. Als freerunner probeer je zo snel en spectaculair mogelijk van A naar B te komen. Dit doe je door middel van onder andere sprongen, waarbij een obstakel wordt overwonnen door springen, klimmen of duiken. Als freerunner ontwikkel je lichaamsbeheersing en kracht. Het doel van Tantum freerunning is dat je het beste uit jezelf en uit je lichaam kunt halen.
Rutger Schipper heeft passie voor sport en probeert jeugd enthousiast te maken voor sport en vooral freerunning. Toen hij 14 was zag hij voor het eerst iemand een salto doen op straat en dacht: dit wil ik ook kunnen. Nu freerunt hij al 6 jaar en is Apeldoorn de 7e plaats waar hij met zijn Tantum Freerunning een samenwerking aangaat met indoor trampolinepark Street Jump.

Halloween Fright Night
Op vrijdag 29 en zaterdag 30 oktober vindt de Halloween Fright Night plaats, op beide dagen van 18.00 tot 21.00 uur. Entree is € 19,50 p.p. (inclusief gratis slush). Tickets zijn te reserveren via www.streetjumpapeldoorn.nl. Vol=vol. Wil je zeker zijn van een plaats? Doe dan mee aan de lezersactie: stuur voor maandag 25 oktober 12.00 uur een email naar redactie@stedendriehoek.nl met als onderwerp ‘Halloween Fright Night’. De winnaars krijgen bericht.

Foto: uitinapeldoorn.nl