Entertainment

Favoriete plekjes voor dagje uit met de kids

Patricia van der Meulen is nieuwe sitemanager van Kidsproof Apeldoorn-Deventer en altijd op zoek naar leuke plekjes om met haar twee kinderen heen te gaan. Op Kidsproof.nl houdt zij alle fijne adresjes bij die zij ontdekt in de Stedendriehoek. Zij heeft haar favoriete plekjes voor deze zomer op een rijtje gezet.

3x lekker de natuur in

Het Nationale Park De Hoge Veluwe
Ontdek Het Park op een iconische witte fiets! De kids doen hier een speurtocht, verwonderen zich in het Museonder en spelen in de toffe speeltuin. Doen: bestel een picknicktas en zoek een fijn plekje!

Blotevoetenpad ’t Hof van Twello
Lekker vies worden en met water spelen: welk kind wil dat nou niet? Je loopt hier 2 kilometer op blote voeten over gras, kiezels, houtsnippers en modder. Hoogtepunt: de glijbaan in de plas!

Go Veluwe
Fietsen met kinderen is echt niet saai met de gratis fietsroutes van Go Veluwe. Ga mee op avontuur, ontdek de geschiedenis en speel games via de app. Er is een fietsroute voor Apeldoorn en voor Voorst.

3x cultureel verantwoorde uitjes

Kasteel Cannenburch in Vaassen
Ontdek het kasteel met de speciale audiotour voor kinderen. Doe vooral ook de speurtocht door de kasteeltuin, beschikbaar in twee leeftijdsvarianten. Na afloop zit je hier nog heerlijk op het terras.

CODA Museum in Apeldoorn
Een museumbezoek is hier hartstikke leuk met de speciale opdrachtenboekjes voor kinderen die bij elke tentoonstelling worden gemaakt. Tip: check onze Uitagenda voor hun leuke zomeractiviteiten!

De Veluwsche Stoomtrein
Stap in een andere wereld met de stoomtrein. Maak het rondje helemaal compleet: met de stoomtrein naar Dieren, met de boot naar Zutphen en de gewone trein weer terug!

3x uitjes voor een regenachtige dag

Cinemajestic Zutphen
Regen of extreme hitte? Zak lekker weg in een bioscoopstoel en kijk deze zomer één van de nieuwste kinderfilms. Tip: check onze website voor een leuke Kidsproof verrassing!

Streetjump in Apeldoorn
Speciaal voor stuiterballen die even hun energie kwijt moeten: ga hier lekker los in de gave Jump Area’s! Stoere kids onder de 7 jaar kunnen komen jumpen tijdens de Mini-Jump uurtjes.

Heggies Speelschuur in Emst
In deze indoorspeeltuin vermaken de kinderen zich hier uren terwijl jij lekker koffie drinkt. Schijnt het zonnetje weer? Dan kan je ook lekker buiten spelen of met de dieren knuffelen!