Entertainment

Een bijzondere wandeling cadeau doen

Staatsbosbeheer en Creawijz slaan de handen ineen zodat jij je moeder voor Moederdag een uniek cadeau kunt geven. Tijdens een belevingswandeling op het prachtige Leesten ga je op zoek naar een mooi stukje hout. Van dat stukje hout maak je een hanger voor een halsketting of sleutelbos met het creapakketje van Creawijz. 

De pakketjes zijn te bestellen tot 7 mei via informatiecentrumleesten@staatsbosbeheer.nl en kosten 7,50 voor een halsketting en 5,00 voor een sleutelhanger. Je haalt het pakketje af op afspraak.
Wanneer je op het Leesten de vele mooie wandelroutes loopt liggen de paden bezaait met takjes en stukjes hout. Hoe leuk is het als jij één zo’n mooi klein stukje hout meeneemt en daar een hanger van maakt voor jouw moeder. Dat kan een hanger voor een ketting of een sleutelhanger zijn. Behalve dat je moeder straks iets moois heeft om te dragen is het echte cadeau natuurlijk om samen iets leuks te doen. Samen stilstaan bij het moois wat de natuur te bieden heeft en op een andere manier waar te nemen dan je normaal misschien doet. Natuurlijk kun je ook allebei een hanger maken.

De wandeling kun je samen met je moeder op eigen gelegenheid doen aan de hand van de routes die op ’t Leesten aanwezig zijn. Bij het pakketje zitten aanwijzingen van Staatsbosbeheer waar je kunt wandelen en een paar leuke tips om de natuur te beleven voor onderweg. In het creapakketje zitten alle materialen die je nodig hebt om van een stukje hout een mooie houten hanger te maken met duidelijke aanwijzingen van Creawijz.